Τρίτη, 7 ΦεβρουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ανδριόπουλος: “Σε 3-5 χρόνια θα είναι έτοιμος ο Βοτανικός”

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος πρόεδρος της εταιρείας Dimand (με συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή του Βοτανικού) μίλησε στο OPEN για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αλλά και για το project του Βοτανικού, θέτοντας μάλιστα και χρονικό όριο για το πότε θα μπορεί να τεθεί σε λειτουργία.

Aναλυτικά:

«Η ακουστική του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι μοναδική. Τριακόσια άτομα κάνουν μια φασαρία, φανταστείτε τι θα γίνεται από 31.000 ανθρώπους», ανέφερε στην κάμερα του OPEN, προτού τονίσει ότι το προσεχές διάστημα θα γίνουν κάποια test events και θα δοκιματούν και οι σουίτες. Επιπρόσθετα, σημείωσε ότι το χορτάρι θα είναι το τελευταίο «κομμάτι» στο… παζλ, για προφανείς λόγους, ενώ για την υπογειοποίηση ανέφερε ότι η υπογειοποίηση αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος του έργου, καθώς θα επιτρέψει την ασφαλή πρόσβαση στο γήπεδο σε στυλ ευρωπαικών συνθηκών.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Dimand αναφέρθηκε και στο project του Βοτανικού, τονίζοντας: «Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ αυτή την στιγμή είναι μπροστά σε ένα έργο που λέγεται διπλή ανάπλαση και το οποίο έχει αναρίθμητα λιγότερες δυσκολίες από αυτές που είχε το γήπεδο της ΑΕΚ στο ξεκίνημα.

Ο Ερασιτέχνης κρατά την τύχη στα χέρια του. Η διπλή ανάπλαση είναι ένα πολύ ώριμο έργο. Θεσμικά και πολεοδομικά είναι όλα στην θέση τους. Ο Δήμος είναι πολύ υποστηρικτικός απέναντι στο έργο, το ίδιο και η κυβέρνηση. Το γήπεδο μπορεί να είναι σε λειτουργία μέσα στα επόμενα 3-5 χρόνια».

6 Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: