Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Με μια εμφάνιση και ένα non paper για λαϊκή κατανάλωση δεν γίνεσαι ηγέτης…

“Άστραψε και βρόντηξε” είναι η επικοινωνιακή γραμμή που προσπαθεί να περάσει ο Γιάννης Αλαφούζος προς τα έξω με αφορμή την παρουσία του στο Κορωπί και το “χώσιμο” προς τους παίκτες για την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Ταυτόχρονα ο μεγαλομέτοχος θέλει να δείξει ότι είναι παρών και δεν έχει αφήσει την ομάδα στο έλεος της μοίρας της.

Εμείς έχουμε να πούμε με μια και μόνο λέξη: ΤΡΙΧΕΣ!

Η επανεμφάνιση του Γιάννη Αλαφούζου στο προπονητικό κέντρο δεν σημαίνει τίποτα απολύτως όταν η ομάδα σε διοικητικό επίπεδο είναι ουσιαστικά ακέφαλη στην καθημερινότητα της και στους αγώνες και ταυτόχρονα στο αγωνιστικό επίπεδο το ρόστερ έχει κενά που βγάζουν μάτι.

Όσον αφορά το διοικητικό σκέλος είναι πασιφανές ότι η δουλειά δεν γίνεται με τον Σπύρο Βλάχο να τρέχει παντού καθημερινά και να προσπαθεί να μπαλώνει τρύπες. Ούτε με τον Νικόλα Βασιλαρά που με εξαίρεση μια δήλωση πέρυσι στην Τούμπα είναι ουσιαστικά ωσεί παρών.

Στα ματς της Λεωφόρου υπάρχει διοίκηση; Προφανώς και όχι από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος είναι εξαφανισμένος υπό τον φόβο των αποδοκιμασιών. Μόνο ο Σπύρος Βλάχος υπάρχει που τρέχει για τα πάντα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Μετά λοιπόν μην αναρωτιόμαστε γιατί οι διαιτητές έρχονται και κάνουν πολύ άνετα το κομμάτι τους εις βάρος της ομάδας.

Ποιον να φοβηθούν άλλωστε;

Τον άφαντο μεγαλομέτοχο ή τον mr Manos που υποδύεται τον πρόεδρο στις σουίτες της Λεωφόρου;

Η ΠΑΕ χρειάζεται στελεχιακό δυναμικό από ανθρώπους που και ειδικευμένοι στο αντικείμενο τους να είναι και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΊ.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό σκέλος καλό θα ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος να κάνει την αυτοκριτική του γιατί αυτή η στάνη, αυτό το τυρί μπορεί να βγάλει. Ούτε ο Σάρλια θα γίνει με φωνές Ντάριο Σίμιτς, ούτε ο Ενγμπαγκοτό θα μετατραπεί σε Ζερβινιό.

Οι μεταγραφές άργησαν να γίνουν, ενώ τα κενά στο μεσοαμυντικό κομμάτι φώναζαν.

Από την άλλη, όταν σου προτείνουν τον Τσούμπερ με 900 χιλιάρικα και εσύ πας στον Παλάσιος των 450 χιλιάδων γιατί σου φαίνονται πολλά τα 900 τότε δεν γίνεται να περιμένεις συγκλονιστικά καλύτερα αποτελέσματα…

Επίσης όταν ο πήχης είναι η τέταρτη θέση και θεωρείς μεγάλους αντιπάλους τον Άρη του Καρυπίδη, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ τότε μικραίνεις από μόνος σου την ομάδα που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είσαι μεγαλομέτοχος της.

Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται επικοινωνιακές φιέστες και non paper προς τον κόσμο του.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎΣ στη διοίκηση του και παίκτες από το πάνω ράφι.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Υ.γ.: Από εκεί που ακούγαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε στόπερ, τώρα διαβάζουμε πως θα πάρουμε μόνο ένα χαφ και ένα αναπληρωματικό αριστερό μπακ.

Συνεχίστε το τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι και όταν θα βρεθούμε εκτός Ευρώπης θα γίνουμε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: