Δευτέρα, 26 ΣεπτεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ανακοίνωση των παλαιμάχων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το θέμα του Βοτανικού

«Οι φωνές διαμαρτυρίας που υψώνονται από κάθε πλευρά της Αττικής γης και από κάθε γωνία του Ελληνικού ορίζοντα συνθέταν ένα τεράστιο ΚΑΤΗΓΟΡΩ προς κάθε γραφειοκράτη υπεύθυνο για τις ατέρμονες διερευνητικές αναλύσεις και τις ατελείωτες καθυστερήσεις πάνω στο θέμα του νέου ΓΗΠΕΔΟΥ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας.

Εκεί που η Πολιτεία ήρθε να δώσει οριστικές λύσεις σε ήσσονος σημασίας περιπτώσεις, στο δικό μας πρόβλημα υπάρχει φανερή κωλυσιεργία χωρίς δισταγμό.

Τελικά ήρθε και η χαριστική βολή.

Προέρχεται από τον Υπουργό Επικρατείας Γεώργιο Γεραπετρίτη με τον νέο νόμο του που ούτε λίγο ούτε πολύ φέρνει στο γήπεδό μας ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ τον Δήμο Αθηναίων.

Δικαιολογία:

“Ότι μόνο έτσι θα υπάρξει οικονομική υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Προφανώς η αιτιολογία αυτή είναι απαραίτητη για την μετάθεση ευθυνών και ως λόγος των καθυστερήσεων .

Αυτό φανερώνει:

Πρώτον ότι ουσιαστικά στόχος είναι μόνο η αντιμετώπιση του ποδοσφαιρικού Προβλήματος

και

Δεύτερον η απόσπαση της Λεωφόρου (από τον ΠΑΟ υπέρ της Πολιτείας) να γίνει έναντι μηδενικού τιμήματος που και αυτό θα καταβληθεί από την Ευρώπη.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να προχωρά ο σχεδιασμός εκείνου που άφησε τον Πειραιά χωρίς Στίβο ή τσιμέντωσε ένα πάρκο.

Ενός εγκλήματος – ταφόπλακα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ.

Του Συλλόγου που άνοιξε τον δρόμο της χώρας όχι μόνο στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και το ΜΠΑΣΚΕΤ αλλά δημιούργησε και τις προϋποθέσεις ανάπτυξης όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων στην Εποχή μας.

Εμείς, επίσημοι εκφραστές των Παλαιμάχων Πρωταθλητών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ όλων των Αθλητών κάθε Σπορ της Πρωτεύουσας ταυτιζόμαστε με τις κραυγές διαμαρτυρίας όλων των Αθηναίων και απαιτούμε την συνέχεια της Αθλητικής Ιστορίας εδώ στο Κέντρο του Ελληνικού Πολιτισμού.

Για το ΔΣ της Ένωσης των Παλαιμάχων Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού ΑΟ».

3 Comments

  • ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

    Πανε να μας πάρουν την λεωφόρο τζάμπα.. Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας όταν βγούνε οι τελικές συμβάσεις και όροι για το γηπεδο εδω είμαστε και θα τα δείτε και δαρμένος και γ…. ο σύλλογος. Όποιος νομίζει οτι με αλαφουζο ο παναθηναικος θα χτίσει γηπεδο με ευνοικους για τον σύλλογο όρους ας γυρίσει πλευρό.. Αυτά.. Μονο παναθηναϊκός.. ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ

  • ναυαρχος

    Eλπιζω οι αγνες Παναθηναικες ψυχες να μην αφησουν να γκρεμιστει η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΣ ….ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ…..ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ……Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ…..ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ…..ΚΑΙ ΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ……ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ……ΒΑΡΔΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΒΑΓΓΕΛΑΣ-ΚΟΥΛΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ….ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…….ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΣΣΟ…..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ……ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ…..ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: