Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Τι ρεζιλίκια είναι αυτά με τον Βιγιαφάνιες;

Ο Παναθηναϊκός έχει επιβάλλει το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο στον Βιγιαφάνιες για το επεισόδιο με τον Χατζηγιοβάνη, ο Αργεντινός μέσος δεν το δέχεται και η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ πήρε αναβολή για τις 6/12 με στόχο οι δύο πλευρές να τα βρουν εξωδικαστικά.

Στα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 26 του μήνα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες χτύπησε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη μετά από έντονη λογομαχία κατά την διάρκεια της προπόνησης. Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να τιμωρήσει τον Αργεντινό μέσο με το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο, άνω των 60.000 ευρώ! Από την πλευρά του, ο «Βίγια» δεν δέχθηκε αυτή την τιμωρία και μάλιστα δημόσια είχε υποστηρίξει πως δεν είχε χτυπήσει τον συμπαίκτη του.

Από εκείνο το περιστατικό πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες, ο Βιγιαφάνιες ήταν ανένδοτος, όπως και ο Παναθηναϊκός και για να επικυρωθεί το ποσό ενός τόσο μεγάλου προστίμου, αυτό θα πρέπει να εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί το πρωί της Δευτέρας (8/11) αλλά οι εκπρόσωποι και των δύο πλευρών ζήτησαν και πήραν αναβολή μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, με στόχο να τα βρουν εξωδικαστικά. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν το ύψος των χρημάτων μειωθεί με εκατέρωθεν υποχωρήσεις.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε Παναθηναϊκός και Βιγιαφάνιες θα οδηγηθούν σε μια πρωτοφανή δικαστική διαμάχη, καθώς δεν έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο με ποδοσφαιριστή που είναι ενεργός στο ρόστερ και αγωνίζεται κάθε αγωνιστική με την φανέλα της ομάδας.

πηγή: gazzetta.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: