Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ο Μπάσινας είπε αλήθειες που πόνεσαν πολλούς…

Ο Άγγελος Μπασινάς υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής που δεν μιλούσε πολύ και ουσιαστικά σε όλη του την καριέρα ήταν “αντιεμπορικός” καθώς απέφευγε τις κάμερες όπως ο “διάολος το λιβάνι”. Με τον ίδιο τρόπο έχει λίγο πολύ πορευτεί και μετά το τέλος της καριέρας του με τις τοποθετήσεις του να είναι λίγες και στοχευμένες.

Χθες ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα στο Euro του 2004 και δόξα του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην εκπομπή του Open “Total Football” και μίλησε για την ομάδα έξω από τα δόντια χωρίς πολλά πολλά (πάτησε εδώ για το λινκ)

Χωρίς να κατονομάσει τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Μπασινάς είπε την απόλυτη αλήθεια τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός εδώ και δέκα χρόνια είναι μια ομάδα που μόνο το σήμα της θυμίζει την ιστορικότητα του κλάμπ και τίποτα παραπάνω καθώς κυριαρχεί μια κατάσταση αρρωστημένη.

Ο Μπασινάς μας θύμισε τι σημαίνει κανονικός Παναθηναϊκός, την ίδια στιγμή που ο Νίκος Νταμπίζας τον καλούσε λίγο πολύ να συμβιβαστεί με τον ρεαλισμό και την… πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα δυστυχώς δεν είναι κάτι ουδέτερο σαν ένα καιρικό φαινόμενο.

Η πραγματικότητα διαμορφώνεται από τους ανθρώπους και οι άνθρωποι που ελέγχουν τον Παναθηναϊκό με πρώτο και καλύτερο τον εξαφανισμένο Γιάννη Αλαφούζο είτε δεν μπορούν να μεγαλώσουν ξανά την ομάδα είτε δεν το θέλουν. Ενδεχομένως βέβαια να είναι ένας συνδυασμός.

Ταυτόχρονα ο Άγγελος φανέρωσε μέσα από τον τρόπο που μίλησε γιατί μισήθηκε και στοχοποιήθηκε τα τελευταία του χρόνια στην ομάδα από το παρεάκι του Τζίγγερ και γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος δεν του έκανε πρόταση για πόστο το καλοκαίρι στην ΠΑΕ.

Βλέπετε οι σκληρές αλήθειες πάντα πονούσαν και πάντα θα πονάνε τις αποτυχημένες διοικήσεις…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: