Παρασκευή, 27 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Πολύ κοντά στον μηδενισμό του χρέους

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday και το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην εκμηδένιση του χρέους του. Μέσα από διαδοχικές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου σε διάστημα 40 περίπου μηνών ο Γιάννης Αλαφούζος έκλεισε όλες τις ανοιχτές υποθέσεις της ΠΑΕ αποπληρώνοντας πλήρως παίκτες και μάνατζερ.

Αυτή τη στιγμή το χρέος βρίσκεται κάτω από 6 εκατομμύρια ευρώ και οι οφειλές προς παίκτες δεν ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ για τον καθένα, καθώς έχουν “καθαριστεί” όλες οι μεγάλες οφειλές προς πιστωτές τύπου Στραματσόνι, Εκι Γκονζάλες, Ρινάλντι.

Ουσιαστικά, τα περίπου 5 εκατ. ευρώ, που υπολειπόμενου «πράσινου» χρέους, αφορούν τις οφειλές προς την εφορία, οι οποίες είναι αντίστοιχα διακανονισμένες σε δόσεις και δεν επιβαρύνουν την οικονομική καθημερινότητα της ΠΑΕ.

Με λίγα λόγια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι σχεδόν καθαρή σε οικονομικό επίπεδο.

Πεδίο δόξης λαμπρό λοιπόν για τον Γιάννη Αλαφούζο να κινήσει τις διαδικασίες για την πώληση της ΠΑΕ και να απεμπλακεί από το… ατύχημα της ζωής του…

1 Comment

  • ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

    λεωφορος με τη χαβουζα να βρισκεται στο προσκηνιο δε υπαρχει περιπτωση να πουλησει μονο ενα βροντερο οχι της γσ θα τον αναγκασει να πουλησει για τοτε δε θα χει απο καπου να πιαστει

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: