Τετάρτη, 29 ΙουνίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ο Μπερτομέου τελείωσε. Τον Παναθηναϊκό όμως άλλος τον τελείωσε…

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλοι στον Παναθηναϊκό χαρήκαμε με την είδηση ότι ο Τζόρντι Μπερτομέου είναι ουσιαστικά παρελθόν για την Euroleague μετά την απόφαση των μετόχων-ομάδων να του δώσουν τα παπούτσια στο χέρι με μεγάλη πλειοψηφία.

Είναι προφανές πως μια νέα μέρα ξημερώνει για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ενδεχομένως να έρθουν καλύτερα πράγματα για το άθλημα αλλά και για τον κόσμο που το παρακαολουθεί. Η αλήθεια είναι πως αν η Euroleague και η FIBA δεν ενώσουν τις δυνάμεις τους, το άθλημα θα μείνει καθηλωμένο και τα έσοδα θα είναι δραματικά μειωμένα με τα περισσότερα εθνικά πρωταθλήματα να φυτοζωούν.

Από εκεί και πέρα στην χρόνια διαμάχη μεταξύ Μπερτομέου και Παναθηναϊκού αμφότερες οι πλευρές βγήκαν στο φινάλε χαμένες.

Ο Καταλανός δικηγόρος μετά την αποχώρηση του Παύλου, του Θανάση και του Ζέλικο από τον Παναθηναϊκό “ξέσκισε” την ομάδα μύθο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στην αντίπερα όχθη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε μια μάχη χαρακωμάτων με έναν παντελώς ανορθόδοξο τρόπο που στο τέλος εξάντλησε και τον ίδιο και την ομάδα. Ο Σιμόν Μιζράχι και η Μακάμπι έδωσαν ρεσιτάλ τακτικής και χωρίς φωνές, αλαλαγμούς και ποσταρίσματα στο instagram “σκούπισαν” τον Καταλανό gm της Ευρωλίγκα αργά και βασανιστικά.

Γιατί δεν πρέπει τρέφουμε αυταπάτες.

Το “στεγνό καθάρισμα” του Μπερτομέου δεν το πέτυχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλά οι Ισραηλινοί με τον Μιζράχι να ηγείται αυτής της προσπάθειας.

Τη χαριστική βολή όμως στον Παναθηναϊκό δεν την έδωσε ο Μπερτομέου.

Τη χαριστική βολή του τη δίνει κάθε μέρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κρατώντας την ομάδα αιχμάλωτη σε μια κατάσταση άρρωστη, μίζερη, βαρδινογιαννική, αλαφουζική….

Για τη σημερινή αγωνιστική κατάντια κανένας Καταλανός δικηγόρος δεν είναι υπεύθυνος δυστυχώς…

Από την άλλη βέβαια, η αποχώρηση Μπερτομέου και η ενδεχόμενη επανασύνδεση Euroleague με FIBA μπορεί να αποτελέσει την πολυπόθητη ευκαιρία είτε για να τελειώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την ομηρία του “έσοδα-έξοδα” είτε για να πουλήσει ευκολότερα την ομάδα κάνοντας όμως πολλές πολλές υποχωρήσεις.

Διαφορετικά ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει κανένα λόγο να πανηγυρίζει για το τέλος του Καταλανού δικηγόρου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: