Δευτέρα, 3 ΟκτωβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Γιατί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση της ΕΡΤ

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποχωρήσει από την κεντρική διαχείριση και την ΕΡΤ με σκοπό να διαχειριστεί μόνος τα τηλεοπτικά δικαιώματα των τμημάτων του Συλλόγου.

Σύμφωνα λοιπόν με το sdna.gr, το μεγάλο ζήτημα που προέκυψε αφορούσε το βόλεϊ ανδρών.

Το σύστημα διεξαγωγής του Πρωταθλήματος είναι αυτό ακριβώς που θέλει ο Ολυμπιακός, χωρίς δηλαδή PlayOffs, καθώς η ομάδα του λιμανιού έχει χάσει το πρωτάθλημα ουκ ολίγες φορές έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι σαν να μην υπάρχουν για την ΕΣΑΠ και ειδικά οι «πράσινοι» είχαν τονίσει από νωρίς πως θα βρεθούν απέναντι στην Ομοσπονδία και τις μεθοδεύσεις της.

Σε σχέση μάλιστα με το οικονομικό σκέλος, το «Τριφύλλι» δεν έβαζε στα ταμεία του απολύτως τίποτα από την συμφωνία με την ΕΡΤ.

Αναλυτικότερα, η ΕΣΑΠ κάλυπτε μόνο κάποια έξοδα για τους διαιτητές και το video challenge και οι ομάδες δεν είχαν καθόλου έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και αυτό πλέον δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό.

Τα ίδια σε σχέση με τα έσοδα ίσχυαν και στο βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών, καθώς η ΕΡΤ την περασμένη σεζόν δεν μετέδωσε ούτε ένα ματς του βόλεϊ και έδειξε με τα χίλια ζόρια μόνο τους δύο τελικούς στο μπάσκετ, κι αυτούς από το ERTflix.

Για όλα αυτά τα γεγονότα λοιπόν οι πράσινοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι και να παράσχουν στους φιλάθλους τους τη δυνατότητα να μπορούν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλα τα σπόρ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: