Τετάρτη, 26 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Τελικά γίνονται μεταγραφές τύπου Φερέλ ακόμη και χωρίς ιδιοκτήτη αγαπητό slam dunk;

Όταν έσκασε στη δημοσιότητα το αρχικό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γιόγκι Φερέλ το sdna.gr και η μπασκετική στήλη slam dunk ανέφεραν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν είναι σε θέση να κάνουν μεταγραφές από το πάνω ράφι με τον ίδιο τρόπο που ένα παιδί 7 ετών δεν μπορεί να πιάσει από το πάνω ράφι ένα απορρυπαντικό.

Στη συνέχεια του κειμένου ο αθρογράφος αναφέρει ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό καθώς τα διαρκείας δεν πήγαν καλά (πάλι ο κακός κόσμος φταίει δηλαδή) και δεν υπάρχει… ιδιοκτήτης. Ειδικά στο τελευταίο είχαμε απαντήσει με άρθρο μας (δες εδώ) τονίζοντας ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ιδιοκτήτη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και δεν είναι ορφανή στους πέντε δρόμους.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να μην θέλει να βλέπει τον Παναθηναϊκό ούτε ζωγραφιστό. Μπορεί να τον μισεί. Μπορεί να κάνει και να λέει ότι γουστάρει. Μπορεί και να τον τινάξει στον αέρα.

Από τη στιγμή όμως που οι μετοχές είναι δικές του, ο ίδιος αποτελεί τον ξεκάθαρο και αναμφισβήτητο μεγαλομέτοχο της ομάδας και άρα είναι υπεύθυνος για την οικονομική κατάσταση της με τον ίδιο τρόπο που είναι υπεύθυνος στη ΒΙΑΝΕΞ και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της οικογένειας του.

Κλείνοντας εκείνο το άρθρο αναφέρθηκε επίσης ότι μεταγραφές τύπου Φερέλ απαιτούν 10 χιλιάδες διαρκείας, επενδυτές, προέδρους και μεγάλους χορηγούς.

Ο Φερέλ είναι με το ενάμιση πόδι στον Παναθηναϊκό 15 μέρες μετά την εκπόνηση αυτού του εκπληκτικού άρθρου.

Φαίνεται τελικά ότι σε περίπου δυο εβδομάδες η ομάδα μύθος του ευρωπαϊκού μπάσκετ κατάφερε να βρει επενδυτές, να εκτοξεύσει τα διαρκείας της και να έρθει σε συμφωνίες με μεγάλους χορηγούς.

Κάνουμε κάπου λάθος αγαπητό slam dunk;

Για να μιλήσουμε σοβαρά τίποτα από όλα αυτά προφανώς δεν έγινε.

Το μόνο που συνέβη ήταν ότι και ο άγιος φοβέρα θέλει.

Υπό τον φόβο των αποδοκιμασιών στο ΟΑΚΑ και της τρομακτικής πίεσης του κόσμου για την απόκτηση του περιβόητου άσσου ο μεγαλομέτοχος έδωσε το οικονομικό ΟΚ για τις 250 χιλιάδες ευρώ που χρειάζονταν ώστε να καλυφθεί το χάσμα με τον Αμερικανό γκαρντ. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Όποιος νομίζει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ελέγχει ακόμη το ταμείο της ΚΑΕ ως μεγαλομέτοχος (και έτσι πρέπει) είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου και έρμαιο των κάθε λογής σανοπώληδων όπως φαίνεται και παραπάνω.

Με τον ίδιο τρόπο που εδώ και 4 χρόνια ο εξαφανισμένος Γιάννης Αλαφούζος ελέγχει το ταμείο της ΠΑΕ έτσι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προφανώς κάνει το ίδιο γιατί γνωρίζει πως από τη στιγμή που είναι μεγαλομέτοχος όλη η ευθύνη είναι πάνω του παρά τα διαγγέλματα του instagram περί του αντιθέτου.

Είναι κρίμα πάντως ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου να μην έχει για πρότυπο του στον Παναθηναϊκό τον πατέρα του αλλά τους Τζίγγερ και Γιάννη Αλαφούζο αντιγράφοντας πλήρως τις άθλιες κινήσεις τους εις βάρος του Συλλόγου…

Υ.γ.: Τον Κώστα Γκόντζο πολλοί εμίσησαν. Τον γκοντζισμό ελάχιστοι…

Καλό όμως είναι να θυμάστε και την κατάληξη του γιατί ο καιρός πάντα έχει γυρίσματα…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: