Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Η Θύρα 13 στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ με επίσκεψη στο ΟΑΚΑ!

Η Θύρα 13 με πολυπληθή αντιπροσωπεία της επισκέφτηκε στο ΟΑΚΑ την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για να εκφράσει με τον πλέον σαφή και κρυστάλλινο τρόπο την στήριξη της προς τον προπονητή και τους παίκτες.

Ουσιαστικά οι οργανωμένοι οπαδοί έστειλαν για… “βρούβες” τους δημοσιογράφους που άφηναν υπόνοιες πως στο ματς με την Φενέρ θα αποδοκιμαστούν προπονητής και παίκτες.

«Είμαστε δίπλα σας, ξέρουμε πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό αλλά μη σας νοιάζει. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Μη φοβάστε τίποτα. Παίξτε σαν Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα παραμείνει δίπλα σας», ανέφεραν ανάμεσα στα άλλα στην ομάδα.

Στον Δημήτρη Πρίφτη είπαν μεταξύ άλλων: «Κόουτς σε εκτιμούμε απεριόριστα. Μείνε για πολλά χρόνια μαζί μας. Σε στηρίζουμε και χαιρόμαστε που είσαι στην ομάδα. Να μην σκέφτεστε ότι ξεκίνησε άσχημα η χρονιά. Η Θύρα 13 θα είναι δίπλα σας».

Ο κόουτς τους είπε ανάμεσα στα άλλα: «Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σας έχουμε δίπλα μας. Θυμάμαι από το 2014 όταν και ήσασταν στο πλευρό μας και τότε σε μια δύσκολη στιγμή. Μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου είπε μεταξύ άλλων: «Θα δώσουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, ξέρουμε ποιοι είστε και πόσο μας βοηθάτε, θα κάνουμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: