Πέμπτη, 30 ΙουνίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Αναμένεται συζήτηση με θέμα την κατάθεση αγωγής για την κυριότητα του γηπέδου της Λεωφόρου!

Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη κινήθηκε περισσότερο σε γραφειοκρατικά πλαίσια. Παρά το γεγονός αυτό ήταν αδύνατο να μην υπάρξουν ερωτήσεις σε σχέση με το ζήτημα του γηπέδου στον Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση.

Οι απαντήσεις της διοίκησης ήταν ασαφείς και στη λογική της στάσης αναμονής.

Ταυτόχρονα σήμερα το πρωί οι Βασίλης Βέργης και Διονύσης Δεσύλλας στον sport-fm άφησαν να εννοηθεί πως η Γενική Συνέλευση με θέμα την υπερψήφιση ή όχι των διμερών συμβάσεων του Ερασιτέχνη με τους υπόλοιπους φορείς της Διπλής Ανάπλασης δεν θα γίνει ούτε στα τέλη του Οκτώβρη.

Μάλιστα ο Βασίλης Βέργης έριξε την ευθύνη στον Δήμο Αθηναίων για τις καθυστερήσεις.

Εμείς από έχουμε γράψει επανειλημμένα πως χρηματοδότηση από τα κρατικά ταμεία πολύ δύσκολα θα υπάρξει και χωρίς να υπάρχει μάλιστα ενδιαφερόμενος επενδυτής για το γιαπί του Βωβού.

Με το δημόσιο χρέος να βρίσκεται στο 220% του ΑΕΠ περίπου είναι σχεδόν απίθανο να βγάλει το κράτος από τα ταμεία του 100 εκατομμύρια για τον Γιάννη Αλαφούζο και μάλιστα με τις τιμές στα οικοδομικά υλικά να έχουν διπλασιαστεί στις διεθνείς αγορές.

Μια είδηση με ενδιαφέρον όμως προέκυψε σήμερα από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η σελίδα στο Facebook “Παναθηναϊκός Συναγερμός” υπήρξε μια σημαντική δέσμευση εκ μέρους του προέδρου του Ερασιτέχνη αλλά και των άλλων μελών του Δ.Σ., η οποία αναλήφθηκε κατόπιν πίεσης του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα ειπώθηκε ότι στο επόμενο Δ.Σ. θα συζητηθεί το θέμα της κατάθεσης αγωγής για την κυριότητα του γηπέδου της Λεωφόρου και αναμένεται η σχετική απόφαση του Δ.Σ. για να μπει ως θέμα συζήτησης.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Σύλλογο το ζήτημα της ιδιοκτησίας της Λεωφόρου.

Ουσιαστικά αποτελεί το κλειδί για να πάψει ο Παναθηναϊκός να είναι όμηρος τρίτων συμφερόντων που ζουν με ονειρώξεις για εμπορικά κέντρα και μπίζνες στις πλάτες της ομάδας και του κόσμου του.

Από τη μεριά μας στηρίζουμε με θέρμη ένα τέτοιο ενδεχόμενο και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις πάνω στο ζήτημα.

2 Comments

  • kapetanios

    ΡΕ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ Γ——Ο ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΣΤΗ ΚΑΜΟΥΡΑ ΜΑΣ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: