Τετάρτη, 7 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Aπό που κι ως που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει ιδιοκτήτη;

Δεν κρύβουμε πως διαβάζοντας το τελευταίο άρθρο της στήλης του sdna.gr “slam dunk” ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα ο συντάκτης του άρθρου ανέφερε με αφορμή την υπόθεση Φέρελ ότι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα από τη στιγμή που τα διαρκείας δεν πήγαν καλά και…. δεν υπάρχει ιδιοκτήτης για να καλύψει το έλλειμα.

Ειλικρινά για ένα πράγμα να είστε βέβαιοι άπαντες εντός και εκτός Παναθηναϊκού.

Έχοντας βιώσει τους Τζίγγερ και Αλαφούζο είμαστε τόσο “κωλοπετσωμένοι” που δεν θα μας τρελάνετε εσείς και αυτό σας το υπογράφουμε.

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή κάποια πολύ πολύ βασικά πράγματα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ιδιοκτήτη-μεγαλομέτοχο και λέγεται ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Όσο δεν φεύγουν οι μετοχές από τα χέρια του, είτε του αρέσει είτε όχι, αυτός είναι υπεύθυνος για την οικονομική κατάσταση στην ομάδα είτε έχουμε μπάτζετ 50 εκατομμύρια είτε είμαστε με έσοδα έξοδα και τρεις το λάδι τρεις το ξύδι.

Βέβαια δεν μπορούμε να αντιληφθούμε από που ακριβώς υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Υποτίθεται ότι η ομάδα λειτουργεί με το στυλ έσοδα έξοδα και άρα τα συμβόλαια προπονητή και παικτών είναι ζυγισμένα και δεν ξεφεύγουν από τα έσοδα της ομάδας.

Από που λοιπόν προκύπτει ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα;

Την ίδια στιγμή γίνεται αναφορά για τα εισιτήρια διαρκείας που κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Συγγνώμη κύριοι…

Μετά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι πως είναι δυνατόν να περιμένετε να σαρώνουν τα διαρκείας;

Πως είναι δυνατόν να προϋπολογίζετε πολλά λεφτά από τα διαρκείας όταν έχετε ξενερώσει τον κόσμο όσο δεν πάει;

Τώρα που ο κόσμος αρχίζει να ζεσταίνεται ξανά με την ομάδα και τις θετικές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν θέλουμε να διανοηθούμε ένα ενδεχόμενο… “τράβηγμα πρίζας” από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε στυλ Γιάννη Αλαφούζου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ βάδισε στα χνάρια των Τζίγγερ και Αλαφούζου παρκάροντας τις μετοχές και δηλώνοντας πως θέλει 25 εκατομμύρια ευρώ για να την πουλήσει.

Γούστο του και καπέλο του να θέλει να βάλει πωλητήριο.

Γούστο του και καπέλο του να λέει ότι έχει λεφτά αλλά δεν γουστάρει να τα βάζει στην ομάδα και να την έχει με έσοδα έξοδα.

Ένα πράγμα μόνο δεν του επιτρέπεται.

ΜΟΝΟ ΕΝΑ!

Να βρεθούν οι παίκτες απλήρωτοι και να δημιουργηθεί κρίση στην ομάδα από ένα τέτοιο ζήτημα.

Με έσοδα έξοδα δεν γίνεται να υπάρξει άνθρωπος απλήρωτος και μάλιστα να διαβάζουμε ότι η ομάδα δεν έχει ιδιοκτήτη.

Τα ίδια πάνω κάτω έλεγε και ο Αλαφούζος που κρύβεται από το 2017. Έκανε στάση πληρωμών αλλά τέσσερα χρόνια αργότερα είτε το ήθελε είτε όχι αναγκάστηκε να πληρώσει τους πάντες και τα πάντα γιατί πολύ απλά είναι δυστυχώς και για εμάς και για εκείνον Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην ΚΑΕ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ και για όσο θα είναι, ο νόμος τον υποχρεώνει να πληρώνει τους παίκτες μέχρι το τελευταίο τους ευρώ. Τελεία και παύλα…

Αν δεν θέλει να είναι, μπορεί να ρίξει την τιμή πώλησης που έχει θέσει σε μια προσπάθεια να προσελκύσει ενδιαφερόμενους. Αν δεν υπάρχει ζήτηση, αυτός που θέλει να πουλήσει πάση θυσία, αναγκάζεται να μαλακώσει για να φύγει το βάρος από πάνω του.

Εκτός βέβαια και αν δεν θέλει να πουλήσει…

Γιατί δεν γίνεται να μας λέει ο κύριος Τριαντόπουλος ότι έχουν υπάρξει 15 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και καμία μα καμία να μην προχωράει.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου και στη ΒΙΑΝΕΞ και στον Παναθηναϊκό είχε πάντοτε πληρωμένους τους εργαζομένους της. Από τον Ουίλκινς μέχρι τον θυρωρό της ΒΙΑΝΕΞ.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα βρεθεί άνθρωπος από τη συγκεκριμένη οικογένεια που θα διαπράξει τέτοια ύβρι.

Εκτός και αν ο στόχος είναι η δημιουργία μιας τεχνητής κρίσης που θα καταστρέψει ότι καλό προσπαθεί να χτίσει ο Δημήτρης Πρίφτης με ψίχουλα, επειδή ο ιδιοκτήτης δηλώνει απών.

Ούτε αυτό δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έχει βάση.

Δυο πράγματα είναι μόνο σίγουρα:

  1. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει ιδιοκτήτη με ονοματεπώνυμο και λέγεται ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Ακόμη και αν χρεωκοπήσει η ομάδα, εκείνος θα πρέπει να πληρώσει τους πάντες σύμφωνα με τον νόμο. Ότι ακριβώς έγινε δηλαδή με τον Γιάννη Αλαφούζο.
  2. Όταν η ομάδα τρέχει με έσοδα έξοδα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην έχει προϋπολογιστεί και το τελευταίο ευρώ. Εκτός και αν ο κύριος Παρθενόπουλος που ελέγχει τα οικονομικά είναι ΑΣΧΕΤΟΣ και δεν μπορεί να μετρήσει…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: