Πέμπτη, 30 ΙουνίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ένα σύντομο χρονικό των 10 χρόνων του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί post φίλου της ομάδας στο Facebook και περιγράφει συνοπτικά αλλά ουσιαστικά την δεκάχρονη παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να διαβαστεί γιατί έχει πολύ ζουμί…

Αν πιάσουμε το νήμα από την αρχή, δηλαδή 1-2 χρόνια πριν μπει στις ζωές μας ο Κυρ Γιάννης έχουμε την πιο σκοτεινή περίοδο του συλλόγου διοικητικά, την περιβόητη πριγκηπιάδα. Εκείνο το έπος μαλακίας που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια και σύρθηκε περίπου ένα ολόκληρο εξάμηνο, αν θυμάμαι καλά, αν το δούμε τώρα με “καθαρό μυαλό”, ήταν οδηγός για το μέλλον ότι ο Παναθηναϊκός διοικητικά μόνο την ησυχία του δεν θα έβρισκε και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μπει σε συζητήσεις μεταβίβασης με σοβαρό επενδυτή. Ούτε έψαξε τέτοιον αυτός που υποτίθεται ότι έδιωξε ο κόσμος το 2008.

Αυτό το παραμύθι στηρίχτηκε φανατικά από τα μέσα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, του παρκαδόρου νο1 και τα δήθεν αντικειμενικά μέσα ενός εύσωμου κυρίου .Αφού λοιπόν ο παρκαδόρος νο1 υποτίθεται ότι διαπραγματευόταν με τον Τσάκα, τον Αλ Σάουντ και τη Νούρα για ζεστά πετροδόλαρα, ενώ επιστράτευσαν μέχρι τα photshop για να μας πείσουν, ξαφνικά αποφάσισε να χαρίσει στον Αλαφούζο για 1 ευρώ.

Ο Αλαφούζος αφού τα έκανε μαντάρα τους πρώτους μήνες ξεκίνησε την περιβόητη αποβαρδινογιαννοποίηση της ΠΑΕ που τόσο επιτακτικά ζητούσε ο κόσμος (άλλαξε κάποια πρόσωπα στην ΠΑΕ και έκανε τη μπίζνα με προπονητικό). Ενώ ταυτόχρονα διαφήμιζε ότι δέχεται συμβουλές από τον Βγενόπουλο και τον Πατέρα για να γίνει αρεστός και φυσικά έβαζε και τη φορμίτσα του και πήγαινε να μιλήσει με τον κόσμο και να το παίξει προσιτός.

Ξεκίνησε τον πόλεμο στο χοντρό(προφανώς λόγω ΣKAI) και έδειχνε ότι “πάλευε” να βάλει την ομάδα στο δρόμο της αλλά δεν είχε δήθεν το πορτοφόλι να κάνει το κάτι παραπάνω. Η αλλοίωση είχε ήδη ξεκινήσει καθώς είχαμε αρχίσει ήδη να μπαίνουμε στη λογική ότι η ομάδα χρωστάει κτλ. και δεν γίνεται να απαιτούμε ακόμη επιτακτικά τίτλους.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών είχε την απόλυτη στήριξη από τα μέσα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, όπως εκείνος βέβαια αποκάλυψε αργότερα όταν τον κρέμασε στις διαπραγματεύσεις, που βγήκαν τα γνωστά μηνύματα. Ξαφνικά ο πόλεμος με τον χοντρό σταμάτησε, γίναμε γραφείο τύπου ΝΔ ,η πρίζα τραβήχτηκε, διάφοροι παλαιοί γνώριμοι ξαναήρθαν στην ΠΑΕ ,ο Γιώργης είχε τη σουίτα του στη Λεωφόρο να βλέπει τα ματσάκια και ο Κυρ Γιάννης εκτός την ανακοίνωσης αποχώρησης έγινε απρόσιτος, μουγκός, μυστήριος και ΓΤΜΤ γενικά.

Η συνέχεια γνωστή. Κόσμος άρρωστος, ομάδα ανύπαρκτη, διοίκηση ανύπαρκτη κτλ. Τώρα αν μετά από όλα αυτά κάποιοι επιμένουν να θεωρούν συνωμοσία ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ΤΕΧΝΗΤΟ κώμα με πολλούς εχθρούς και φίλους να έχουν βάλει και να βάζουν το χεράκι τους πάω πάσο.

Εν τέλει πάλι ο κόσμος τα χρεώνεται όλα. Πάλι ο κόσμος όμως καλείται από τους γνωστούς δικαστές του facebook να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ναι αυτούς τους ίδιους που περίμεναν τον Αλ Σάουντ για να πάρουν διάρκειας.

Αστα διαλα από κει!

Αρρωστήσαμε ρε…μόνο και μόνο γιατί κάποτε το 90% του κόσμου άσχετα τι λένε τώρα ζήτησε το αυτονόητο, την ομάδα στη φυσική της θέση.

1 Comment

  • pao29

    Αυτή την κόκκινη αηδία που υπάρχει στο λογότυπο του χορηγού, την έχουν συνεννοηθεί οι υπεύθυνοι σε όλα τα τμήματα του συλλόγου ότι πρέπει να υπάρχει; Δηλαδή δε γίνεται να το συζητήσουν με το χορηγό για μονόχρωμο λογότυπο; Πρέπει ντε και καλά να υπάρχει το τριφύλλι στο σήμα και το κόκκινο στη μέση; Κάπου έλεος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: