Παρασκευή, 12 ΑυγούστουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Θα βρεθεί ένας να ορίσει τους στόχους της ομάδας για φέτος;

Από σήμερα το πρωί και μετά τη δεύτερη συνεχομένη ήττα στο πρωτάθλημα ακούσαμε ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στα ερτζιανά να επαναλαμβάνει επίμονα την ατάκα: “Ο Παναθηναϊκός δεν πηγαίνει για πρωτάθλημα.”

Μάλιστα.

Ο ρεπόρτερ για να επιμένει τόσο, λογικά θα γνωρίζει κάτι. Λογικά μέσα από την ΠΑΕ θα του έχουν πει ότι το πρωτάθλημα δεν είναι στόχος. Άρα θα του έχουν πει ποιοι είναι τελικά οι στόχοι για φέτος.

Μπορεί λοιπόν κάποιος να βγει επίσημα και να μας πει τους στόχους της ομάδας για τη φετινή σεζόν;

Άπαντες είναι κρυμμένοι (Αλαφούζος, διοικητικά στελέχη, Βασιλαράς ως υπεύθυνος τύπου) και η επικοινωνιακή γραμμή της ομάδας έχει ανατεθεί στους ρεπόρτερ που λειτουργούν άτυπα σαν εκπρόσωποι τύπου.

Το χορτάρι έκανε σκόνη και θρύψαλα την επικοινωνιακή ομοβροντία του καλοκαιριού που είχε σαν στόχο να κοιμίσει τον κόσμο.

Το καλοκαίρι ήταν ήρεμο αλλά το φθινόπωρο απέδειξε ότι ο βασιλιάς είναι ξανά γυμνός και προσπαθεί να κρυφτεί με νύχια και με δόντια πάλι με επικοινωνιακές “φούσκες”.

Ξαναγράφουμε ότι δεν θέλουμε να φύγει ο Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος θα πρέπει να ολοκληρώσει την σεζόν ακόμη και αν η ομάδα δεν βγει Ευρώπη.

Δεν είναι λύση το ατελείωτο ράβε ξήλωνε προφανώς.

Μόνο ένας είναι ο υπεύθυνος και λέγεται Γιάννης Αλαφούζος.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Έχει ποτίσει την ομάδα με μιζέρια, ηττοπάθεια, κακομοιριά και προσπαθεί κρυπτόμενος να περάσει στον κόσμο μέσω των ρεπόρτερ ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει σαν στόχο την διεκδίκηση του τίτλου.

Αν λοιπόν κάποιος πρέπει να φύγει χθες είναι αυτός και μόνο.

Όσο και να κρύβεται πίσω από τα ΜΜΕ, το γήπεδο και ο κόσμος θα είναι πάντα ο τελικός κριτής.

Μετά από δέκα χρόνια τα ψέματα τελείωσαν.

Η μόνη αξιοπρεπής επιλογή που έχει να κάνει είναι να κινήσει τις διαδικασίες για την πώληση της ομάδας ΧΘΕΣ!!!

Διαφορετικά να βγει και να μιλήσει σταράτα στον κόσμο της ομάδας για το τί έχει στο μυαλό του και τί θέλει να κάνει.

Ο κόσμος της ομάδας δεν μπορεί διαρκώς να τρώει τις σάρκες του για τα καπρίτσια κανενός φραγκάτου που νομίζει ότι οι φίλαθλοι και οι οπαδοί είναι μια θλιβερή πλέμπα ανάξια οποιασδήποτε αναφοράς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: