Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Έχασε χωρίς να κάνει ούτε φάση… ΝΤΡΟΠΗ!!!

Απέναντι σε έναν ΠΑΣ Γιάννινα που δεν θύμιζε σε τίποτα την περσινή φουλ ταχυδυναμική ομάδα του Γιαννίκη ο Παναθηναϊκός κατάφερε να χάσει με 1-0.

Γράφουμε ότι κατάφερε γιατί οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε μια φάση της προκοπής απέναντι σε έναν αντίπαλο που έτυχε να προηγηθεί στο 5′ με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ στο οποίο υπάρχει ενδεχομένως και ευθύνη του Διούδη αλλά στη συνέχεια απλά καθόταν πίσω και περίμενε με μια συγκλονιστική παθητικότητα.

Όλο το καλοκαίρι γράφαμε ότι χωρίς ταχυδυναμικό οχτάρι η ομάδα δεν θα μπορεί να συνδέσει τις γραμμές της.

Ο Πέρεθ είναι αργός. Ο Μαουρίσιο το ίδιο. Ο Λούντκβιστ είναι περισσότερο δεκάρι αλλά σε πρώτη φάση εντελώς άφαντος σε δυο παιχνίδια και ο Αϊτόρ κλασσικά αδιάφορος στα όρια του εκνευρισμού.

Έτσι η ομάδα είχε αργή ανάπτυξη και δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις καθώς οι Γιαννιώτες είχαν απλά να κλείσουν με ντουμπλαρίσματα τον Βιτάλ και να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι από νωρίς.

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Χουάν Περέα. Πρόκειται για ένα παιδί που αδικήθηκε στον Παναθηναϊκό. Έδινε πάντα την ψυχή του, πίεζε τους αντιπάλους και συμμετείχε στο παιχνίδι της ομάδας. Σήμερα γελοιοποίησε τον Σάρλια και έδωσε την ασίστ για το γκολ του ΠΑΣ.

Παρεπιπτόντως είδαμε τον Μακέντα να μπαίνει στο γήπεδο με μπλαζέ υφάκι και να προλαβαίνει να κάνει 3 φαουλ σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς τον Αλεξανδρόπουλο στα χαφ να δίνει ταχύτητα και δύναμη ο Παναθηναϊκός θα είναι μια πολύ soft ομάδα με μια απλά καλή κυκλοφορία της μπάλας αν του την αφήνει ο αντίπαλος…



Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: