Τετάρτη, 7 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Επέστρεψαν στην Α1 και άρχισαν πάλι τα ανακατέματα…

Ολυμπιακός και φασαρία είναι έννοιες ταυτόσημες και δεν γινόταν στην επιστροφή του στην Α1 να μην αρχίσει να ανακατεύει το πρωτάθλημα της Basket League.

Η διοίκηση των ερυθρόλευκων ήλθε σε συμφωνία με την τηλεόραση της NOVA για τους εντός έδρας αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος σπάζοντας το σχέδιο της κεντρικής διαχείρισης που είχαν καταστρώσει οι υπόλοιπες ομάδες και την επικείμενη συνεργασία με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» ορισμένες ΚΑΕ, που μάλιστα ψιθυρίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» λειτουργούν εκδικητικά για το 13-1 πριν από δυο χρόνια, ψάχνουν τρόπο αντίδρασης για να μην προχωρήσει το deal του Ολυμπιακού με τη Nova.

Δεν είναι απίθανο μάλιστα να τεθεί σε εφαρμογή το καταστατικό αρχής, που από πέρσι προβλέπει την υποχρέωση όλων των ομάδων να σεβαστούν την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Η αυριανή (17/9) Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ σίγουρα θα βγάλει ειδήσεις. Έστω μία από τις ΚΑΕ να φέρει το θέμα προς συζήτηση και άλλες 4 να αποφασίσουν πως υφίσταται λόγος ανάλυσης φτάνουν για να έρθει το ζήτημα προς συζήτηση.

Ταυτόχρονα το καταστατικό αρχής για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται τη θετική ψήφο του 75% των ΚΑΕ.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός απάντα ότι: «Δεν ήμασταν παρόντες, δεν είχαμε ερωτηθεί, δεν δεσμευόμαστε από κάτι». Η συμφωνία με τη NOVA είναι τριετούς διάρκειας και θα αποφέρει στους ερυθρόλευκους 1,5 εκατομμύριο ευρώ συνολικά.

Η ΕΡΤ είχε υπολογίσει ένα ποσό κοντά στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τον Ολυμπιακό στη σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες, ενώ στη συνέχεια, με βάση την αρχική πρόβλεψη του κρατικού καναλιού, τα ποσά επιμερίζονται με «οδηγό» την τελική κατάταξη.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί ότι ενδεχόμενη απουσία του Ολυμπιακού από την κεντρική διαχείριση επηρεάζει άμεσα την συμφωνία των 12 ομάδων με την ΕΡΤ και φυσικά μπορεί να μειώσει τα χρήματα για όλες τις ομάδες. 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: