Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Σύμβουλος του Φασούλα επιδιώκει να μπλοκάρει τις εκλογές της ΕΟΚ (!)

Το “τσίρκο” του Παναγιώτη Φασούλα, του Λευτέρη Αυγενάκη και του Ολυμπιακού δεν λέει να αφήσει σε ησυχία το ελληνικό μπάσκετ και τις εκλογές της ΕΟΚ.

Μέσω καταγγελίας του, ο υποψήφιος πρόεδρος, Άγγελος Παπανικολαόυ, αναφέρει ότι σύμβουλος του Παναγιώτη Φασούλα κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες και ουσιαστικά να οδηγήσει την διαδικασία των εκλογών σε νέα αναβολή.

Aναλυτικά όσα αναφέρει ο Άγγελος Παπανικολάου:

«Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της ΕΟΚ. Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της ΕΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την …άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: