Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Προς τα τέλη Οκτωβρίου πηγαίνει η Γενική Συνέλευση για τον Βοτανικό!

Με δημοσίευμα του το site trifilara.gr και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Τζουάννης αναφέρει ότι η καθορισμένη για τις 22 και 29 του Σεπτέμβρη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την ψήφιση ή όχι των διμερών συμβάσεων του Βοτανικού, μετατίθεται για τα… τέλη Οκτώβρη (!).

Η δικαιολογία είναι πως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συνομιλίες και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε όλα τα εμπλεκόμενα μέλη και άρα δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν οι συμβάσεις.

Από αυτήν εδώ τη γωνιά του leoforos1908.gr έχετε διαβάσει ουκ ολίγες φορές πως η υπόθεση του Βοτανικού αποτελεί το σύγχρονο γιοφύρι της Άρτας.

Όσο δεν βρίσκεται επενδυτής για το γιαπί του Βωβού, τίποτα δεν πρόκειται να προχωρήσει και θα πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή.

Επίσης έχουμε αναφέρει ότι η χρηματοδότηση του γηπέδου από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων είναι μια πολύ δύσκολη, γραφειοκρατική και χρονοβόρα διαδικασία.

Mην ανησυχείτε πάντως. Θα βγει ο δήμαρχος της Αθήνας σε ένα από τα φιλικά του ΜΜΕ και θα μας επαναλάβει ότι όλα κινούνται εντός χρονοδιαγράμματος.

Καλά Χριστούγεννα αγαπητοί βοτανολάγνοι!!!

Το δημοσίευμα του Νίκου Τζουάννη αναλυτικά:

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Τ”, η κρίσιμη ψηφοφορία των μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το γηπεδικό θέμα και τη Διπλή Ανάπλαση, δεν θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο – όπως ήταν η αρχική σκέψη – αλλά στα τέλη Οκτωβρίου!

Αν και η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έχει ολοκληρώσει κατά 99% τις συζητήσεις με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και έχει συμφωνήσει για τις συμβάσεις που πρόκειται να υπογραφούν, η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί μεταξύ των υπόλοιπων συμβαλλόμενων μερών, αναγκάζει τους υπεύθυνους της “Μάνας του Λόχου” στον ορισμό νέας ημερομηνίας για την ψηφοφορία ενός εκ των πιο σημαντικών θεμάτων στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Στο ερώτημα “γιατί να μην γίνει άμεσα η ψηφοφορία για το γήπεδο”, η απάντηση είναι απλή. Όλες οι πλευρές δεσμεύονται νομικά αναφορικά με τις συμβάσεις που έχουν συμφωνηθεί και αυτές δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, προτού ολοκληρωθούν όλες οι συζητήσεις και υπάρξει τελική συμφωνία. Επομένως οι Πράσινοι αναγκαστικά αναμένουν και μόλις ανάψει το “πράσινο φως”, θα δημοσιοποιήσουν τις συμβάσεις, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για το θέμα του γηπέδου και όσα έχουν συμφωνηθεί για τη Διπλή Ανάπλαση των περιοχών Λεωφόρου Αλεξάνδρας – Βοτανικού.”

6 Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: