Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Έλεος με το “γλύψιμο” στους Βαρδινογιάννηδες!

Θέλουμε να αγιάσουμε και ειλικρινά δεν μας αφήνουν. Αφορμή αυτή τη φορά υπήρξε ένα νέο άρθρο του Βασίλη Βέργη στο sdna με θέμα την άρνηση του Γιώργου Βαρδινογιάννη να επιτρέψει στη Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού να προπονείται στην Παιανία.

Ο σπαρακτικός τίτλος του άρθρου είναι “Όχι ΕΣΥ καπετάνιε τέτοιο ΛΑΘΟΣ!”

Βασίλη Βέργη, αν ποτέ αποφασίσεις να αφήσεις την δημοσιογραφία μπορείς να κάνεις καριέρα στην αρχαία τραγωδιά. Έτοιμος για Επίδαυρο είσαι!

Το κεντρικό νόημα του άρθρου είναι ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης (που τοοοοοσο πολύ αγαπάει τον Παναθηναϊκό) δεν έπρεπε να λειτουργήσει εγωιστικά στο θέμα της ομάδας Β’ και να δώσει ουσιαστικά ένα ακόμη επιχείρημα στους ορκισμένους “αντι-βαρδινογιαννικούς”.

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε την άρνηση του “καπετάνιου” να επιτρέψει στην ομάδα Β’ να προπονείται στην Παιανία (και μάλιστα έναντι ενοικίου) για να απαξιώσουμε την προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο σύνολο.

Μόνο ένα πράγμα χρειάζεται να επισημάνουμε για να αποδείξουμε ότι η οικογένεια πήρε πολλά περισσότερα από τον Παναθηναϊκό σε σχέση με όσα του προσέφερε.

Μετά την αποχώρηση τους το 2012 και την παραχώρηση των μετοχών στον Γιάννη Αλαφούζο δεν άφησαν στον Σύλλογο όχι νέο γήπεδο, όχι προπονητικό κέντρο, όχι γραφεία για την ομάδα αλλά ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑΣΑΚΙ από τα ατελείωτα τσιγάρα του καπετάνιου.

Αυτή ήταν η παρακαταθήκη τους.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑΣΑΚΙ!

Σήμερα που γράφουμε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληρώνει ενοίκιο στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τη χρήση των εγκαταστάσεων από την Ακαδημία.

Ακόμη και σήμερα η οικογένεια εισπράττει από τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη και σήμερα κερδίζει έστω και λίγα.

Γι’ αυτό λοιπόν κάντε μας την χάρη που ξαφνικά αρχίσατε τις μιρλοκακομοίρικες αγιογραφίες θυμίζοντας τον Κώστα Γκόντζο που έγραφε τα λυρικά game over με τίτλους του στυλ “Γιάννη εσύ φταις” αλλά διαβάζοντας το κείμενο καταλάβαινες πως τελικά έφταιγαν όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εκείνον.

Υ.γ.: Σε ένα σημείο του κειμένου ο Βασίλης Βέργης γράφει:

“Είναι δεδομένο ότι αισθάνεται πληγωμένος για τον τρόπο που θεωρεί ότι «ανάγκασαν» την οικογένειά του να φύγει από τον Παναθηναϊκό. “

Κανένας δεν ανάγκασε την οικογένεια να φύγει.

Μόνη της έφτασε τον κόσμο στο μη παρέκει με τα καμώματα της.

Γι’ αυτό παραθέτουμε ξανά το άρθρο μας με τίτλο:

Το συλλαλητήριο οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην καταστροφή ή μήπως τα όσα προηγήθηκαν;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: