Σάββατο, 28 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Μα η Λεωφόρος δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό… Αλήθεια ε;

Ο πάντα πολύ καλά διαβασμένος σε θέματα γηπέδου χρήστης του Twitter @monoleoforos αποκάλυψε σήμερα ένα ακόμη ιστορικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι ο ένας και μοναδικός ιδιοκτήτης του γηπέδου της Λεωφόρου παρά τα όσα εκ μέτρου αντίθετα ισχυρίζονται οι… “Ταλιμπάν” του Βοτανικού.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το έγγραφο και την ανάλυση του:

“Εδώ βλέπετε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που συνάφθηκε στις 17 Μαΐου 1995. (Το αρχείο του Α.Ο. είναι γεμάτο από τέτοια συμφωνητικά! Επέλεξα να βάλω αυτό συμβολικά, επειδή το υπογράφει -ως πρόεδρος του Α.Ο.- ο ΠΑΥΛΟΣ). Πάμε παρακάτω. Ας διαβάσουμε προσεκτικά αυτό το συμφωνητικό:

Μία Εταιρία διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (στο συμφωνητικό: ο “Διοργανωτής”) θέλει τη ΛΕΩΦΟΡΟ για να κάνει μία εκδήλωση. Από ποιον ζητάει το γήπεδο (=”σχετικό αίτημα”); Από αυτόν που απευθυνόμαστε ΟΛΟΙ, όταν θέλουμε να μας δώσει έναν ΔΙΚΟ ΤΟΥ χώρο. Από τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

Έχουμε ακόμη αμφιβολίες; Στην αμέσως προηγούμενη παράγραφο, τα δύο μέρη συμφωνούν/κάνουν “αμοιβαία αποδεκτό” ότι:

O ΠΑΟ (=Ερασιτέχνης) είναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του γηπέδου (= “ο ΠΑΟ έχει στην αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή του το γνωστό γήπεδο Απ. Νικολαΐδης” κλπ).

Μπορεί τώρα να ρωτήσει κάποιος κακοπροαίρετος:

-Kαι τί αποδεικνύεται από ένα τέτοιο συμφωνητικό μίας Ανώνυμης Εταιρίας μ’ ένα αθλητικό σωματείο;

Η απάντηση είναι απλή:

-Για να μπορεί, τότε, να διεξαχθεί οποιανδήποτε καλλιτεχνική εκδήλωση, έπρεπε να γίνει διάτρηση-θεώρηση των εισιτηρίων από την εφορία, που έλαβε γνώση αυτού του συμφωνητικού.

Δηλαδή η εφορία (δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών δηλαδή το ελληνικό κράτος): α) έλεγξε, β) αποδέχθηκε την ισχύ αυτού του συμφωνητικού & γ) ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ επί τη βάσει αυτού την εταιρία που έκανε την εκδήλωση.

Επίσης, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Ερασιτέχνης) ενέγραψε κανονικά στα βιβλία του τα έσοδα από το μίσθωμα για αυτή την εκδήλωση, όπως ΚΑΙ για ΟΛΕΣ τις ΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ εκδηλώσεις που γίνονταν, επί δεκαετίες, στη ΛΕΩΦΟΡΟ!

Εάν κάποιος ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ καταλαβαίνει, θα το εξηγήσω και αλλιώς.

ΔΕΝ μπορεί ένα φυσικό πρόσωπο (οποιοσδήποτε από εμάς) Ή ένα σωματείο Ή μία εταιρία να συναπτεί συμφωνητικά εμφανιζόμενος ως ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ενός χώρου- παρά μόνο σε περίπτωση που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.

Γιατί σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν τεράστιες ποινικές επιπτώσεις.

Ειλικρινά έχουμε βαρεθεί να ακούμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ιδιοκτησία στη Λεωφόρο και πως θα είναι ευλογία να πάει αιώνιος νοικάρης σε μια υποβαθμισμένη περιοχή που γειτνιάζει με το προπονητικό του Ολυμπιακού.

Βρείτε άλλα επιχειρήματα μήπως και πείσετε κανέναν…

7 Comments

  • nauarhos

    καλα ολα αυτα αλλα το περιεργο ειναι ενω ολες οι δοιηκησεις ειχαν ολα αυτα τα εγγραφα στα χερια τους γιατι δε το κυνηγησαν δικαστικα το θεμα ΟΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ O ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

  • pao29

    ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

  • pao29

    με τη χρηματοδοτηση τι γινεται μετα το μπαλακι που τους εριξε το υπουργειο περιββαλοντος επεσε νεκρα μεγαλη μου αρεσει που τα αρδακια ελεγαν οτι τα 2 υπουγεια ειναι σε συννενοηση

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: