Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

ΕΟΚ: Δεκτή η προσφυγή των 44 σωματείων-Ράπισμα σε Αυγενάκη-Φασούλα!

Το Πρωτοδικείο αποδέχθηκε το αίτημα των 44 σωματείων για να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου και πλέον το… μπάλακι περνάει στην πλευρά της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ που μένει να δούμε αν θα κάνει αγώνα δρόμου για να τα συμπεριλάβει στον εκλογικό κατάλογο ή θα επιλέξει και πάλι τον δρόμο της αναβολής.

Νέο επεισόδιο στο πολυπαιγμένο σίριαλ των εκλογών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς μία νέα δικαστική απόφαση είναι πιθανό να προκαλέσει μία ακόμη αναβολή (την 3η τους τελευταίους μήνες) στην διαδικασία.

Ουσιαστικά, το Πρωτοδικείο δέχτηκε ότι τα 44 σωματεία που προσέφυγαν (τα 10 εξ’ αυτών είχαν αποκτήσει δικαίωμα ψήφου) πρέπει να προστεθούν στον εκλογικό κατάλογο και πλέον μένει να φανεί, αν η προσωρινή διοίκηση θα κινήσει διαδικασίες εξπρές για να τα εντάξει ή στο αυριανό Δ.Σ. (01/09) θα επιλέξει και πάλι τον δρόμο των… καθυστερήσεων (έχει την πλειοψηφία για να το κάνει).

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (01/09) θα εκδικαστεί και η 2η προσφυγή άλλων 22 σωματείων που ζητούν να ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες της 12ης Σεπτεμβρίου, η οποία αναμένεται να και αυτή γίνεται δεκτή.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: