Δευτέρα, 6 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Μάνατζερ Παλάσιος: “Απομένουν λεπτομέρειες”

Η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν για τον Παναθηναϊκό που μετά από πολύωρες, καθημερινές επαφές, έχει φτάσει πάρα πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal μετά από «μάχη» τριών εβδομάδων.

Μετά τον πρώτο σκόπελο της Ιντεπεντιέντε που ξεπεράστηκε με 1.2 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, προέκυψαν οι απαιτήσεις της Πατσούκα στην οποία ανήκει το υπόλοιπο 50%.

Οι οφειλές της Ιντεπεντιέντε προς τον μεξικάνικο σύλλογο στις οποίες αναφέρθηκε η «OLE» ναι μεν αποτέλεσε σημείο τριβής αλλά δεν φαίνεται να είναι καθοριστικές για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης. Το «αγκάθι» προέκυψε στις αρχικές απαιτήσεις της Πατσούκα για να παραχωρήσει το ποσοστό της στο «τριφύλλι» και να ανάψει το… πράσινο φως. 

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων και σκληρό πόκερ από όλες τις πλευρές τα ξημερώματα της Παρασκευής, η οριστική συμφωνία έφτασε κοντά, καθώς στις βασικές αρχές διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων. Φυσικά, σε αυτές τις περιπτώσεις, αν δεν αποτυπωθούν τα συμφωνηθέντα στο χαρτί, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Οι τρεις πλευρές θα κάτσουν και πάλι στο ίδιο τραπέζι τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή, έχοντας μοναχά ένα πράγμα στην ατζέντα τους. Την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Το Gazzetta επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Παλάσιος, Κάρλος Γκρανέρο, ο οποίος τόνισε πως «απομένουν μοναχά λεπτομέρειες για να γίνει η μεταγραφή» ενώ το ίδιο κλίμα υπάρχει και στην Αργεντινή τις τελευταίες ώρες. Πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο 29χρονος εξτρέμ θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

πηγή: gazzetta.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: