Τετάρτη, 7 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ιακωβίδης: «Αυτό σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός»

Ο Έλληνας πρωταθλητής του Παναθηναϊκού στην άρση βαρών Θοδωρής Ιακωβίδης ενημερώθηκε για την κίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού “Σύλλογος Μεγάλος”, η οποία συγκεντρώνει χρήματα για να τον βοηθήσει να συνεχίσει να αγωνίζεται, και όντας βαθιά συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδα. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το να συνεχίσει στο άθλημα εφόσον υπάρχει η κρατική μέριμνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

Για την κίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού: «Τους ευχαριστώ όλους αυτούς. Αλήθεια. Με αυτή τους την πράξη δείχνουν τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω αν θέλω να το δεχτώ ή όχι. Δεν θέλω να μεταφραστεί αυτή η συναισθηματική μου έκρηξη σαν επαιτεία»

Για το γεγονός ότι δεν το βλέπουν έτσι οι φίλοι του Παναθηναϊκού: «Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν το βλέπουν έτσι. Είναι Παναθηναϊκοί και αυτό σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός. Θέλω να τονίσω ότι δεν είμαι μόνο εγώ που περνάω δύσκολο. Σίγουρα μέσα στο κτίριο 4 υπάρχουν 86 ήρωες και ηρωίδες. Σίγουρα έχουν και αυτοί ιστορίες να πουν.  Είναι και άλλοι πόσοι που δεν κατάφεραν να φτάσουν εδώ, που θα φτάσουν στο Παρίσι ή θα φτάσουν στο Λος Άντζελες. Αυτό που κάνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι πολύ σπουδαίο. Πραγματικά τους ευχαριστώ ξανά. Το θέμα είναι να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός»

Για το ότι η πολιτεία ενδιαφέρθηκε όταν έφτασε σε αυτό το όριο ο ίδιος: «Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Κανονικά αυτά τα θέματα θα έπρεπε να είναι λυμένα. Καταλαβαίνουμε και τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε η χώρα, αλλά πιστεύω ότι αυτά θα έπρεπε να έχουν λυθεί καιρό».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: