Τρίτη, 7 ΦεβρουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Οι φήμες του τύπου για τον Παναθηναϊκό (27/09)

*Δυσκολεύεται η Πανάθα στο θέμα του γκολ, αλλά ο Γιοβάνοβιτς δεν ανησυχεί. Εκτιμά πολύ τον Ιωαννίδη και πιστεύει πως ο μικρός μπορεί να του δώσει λύσεις όταν ρολάρουν οι μέσοι. Γι’αυτό και δεν καίγεται από την δυστοκία των Μακέντα – Καρλίτος. Θα στηρίξει τον Ιωαννίδη ο κόουτς. (SPORTDAY)

*O Αϊτόρ και ο Αγιούμπ έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την Άλκμααρ και έιχαν ένα επιπλέον κίνητρο για να αποδώσουν καλά. Οι δύο παίκτες έχουν ποδοσφαιρικό παρελθόν στην Ολλανδία, το επαγγελματικό τους μέλλον δεν φαίνεται τόσο ευοίωνο στην Ελλάδα, οπότε ήταν μία ευκαιρία να τραβήξουν βλέμματα στην χώρα που έχουν «φτιάξει» το όνομά τους. Θα μάθουν σύντομα αν κατάφεραν κάτι. (LIVESPORT)

*Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πάρει πάνω του τις μεταγραφές από την αρχή της πρόσληψής του στο Τριφύλλι. Κάθε καθυστέρηση αντανακλά ευθέως και στον ίδιο. Λειτουργεί με σχολαστικότητα για να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες για κάθε παίκτη που ξεχωρίζει, αλλά αυτό απαιτεί χρόνο. Έτσι, όταν μία υπόθεση στραβώνει, η διαδικασία ξεκινά από την αρχή. Αλλά είναι δύσκολο να αλλάξει τον τρόπο δουλειάς του ο Σέρβος. (LIVESPORT)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: