Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Νίκος Παππάς: “Προτεραιότητα μας ο Χεζόνια”

Συνέντευξη στο sdna.gr παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Παππάς. Σημεία αναφοράς του υπήρξαν ο Ντίνος Μήτογλου, ο μεταγραφικός σχεδιασμός και φυσικά η υπόθεση του Μάριο Χεζόνια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

-Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων η ομάδα αν δεν κάνουμε λάθος είχε θέσει κάποιους στόχους για την επόμενη μέρα της. Η παραμονή του Παπαπέτρου ήταν η πρώτη προτεραιότητα σας; 

«Από την ημέρα που τελειώσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θέσαμε κάποιους στόχους για κάποιους από τους αθλητές που είχαμε στην ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ιωάννης έμεινε μαζί μας και θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός της ομάδας καθώς είναι πολύ σημαντικό να παραμένει ο ελληνικός κορμός και ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Παπαπέτρου τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ». 

-Με τον Ντίνο, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλατε…

«Για τον Ντίνο στεναχωρηθήκαμε και θέλαμε να μείνει μαζί μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσουμε αλλά σεβόμαστε την επιλογή του με την πόρτα του Παναθηναϊκού να είναι πάντα ανοικτή για ένα δικό του παιδί». 

-Πόσο σημαντική ήταν η παραμονή του Νεμάνια Νέντοβιτς στην ομάδα;

«Είναι πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός πως ο Νεμάνια έμεινε μαζί μας. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ καθώς πέραν από ένας εξαιρετικά ποιοτικός αθλητής είναι και ένας καταπληκτικός χαρακτήρας». 

-Είστε ικανοποιημένοι από τις έως τώρα κινήσεις και τις μεταγραφές των νέων παικτών όπως αυτές των Πέρι, Γουάιτ και Μέικον;

«Ο σχεδιασμός μας προχωράει με βάση αυτά που θέλει πάντα ο προπονητής και είμαστε ικανοποιημένοι από τις έως τώρα κινήσεις. Έχουν γίνει πράγματα που ήθελε ο προπονητής και πιστεύουμε όλοι πως τα παιδιά που ήρθαν θα μας βοηθήσουν και εμείς φυσικά θα τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν γρήγορα στην ομάδα». 

-Τι γίνεται με το θέμα του Μάριο Χεζόνια και αν αυτό επηρεάζει τις επόμενες κινήσεις; 

«Βλέπουμε με μεγάλη προσοχή το θέμα του Μάριο και προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν. Για παράδειγμα υπάρχει μια σημαντική ρήτρα από την πλευρά της Μπαρτσελόνα. Προσπαθούμε και θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ανάλογα της εξέλιξης στο θέμα του Μάριο θα κινηθούμε και στη συνέχεια. Όλο μας το βάρος αυτή την περίοδο έχει πέσει στο να κλείσουμε θετικά την υπόθεση του Χέζονια».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: