Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Κόβει ο Μπακογιάννης και ράβει ο Μαλακατές για το γκρέμισμα της Λεωφόρου!

Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη περί “επικίνδυνης Λεωφόρου, την οποία θα γκρεμίσουμε” χαιρετήσαμε την ανακοίνωση-απάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Τάκη Μαλακατέ για τα όσα προκλητικά ξεστόμισε ο δήμαρχος.

Χαιρετήσαμε την απάντηση και στηλιτεύσαμε το σημείο εκείνο που αφήνει περιθώριο ερμηνειών (δες εδώ) αλλά συνολικά θεωρήσαμε θετική την συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη βλέπουμε δυστυχώς τον κύριο Μαλακατέ να προσπαθεί να ξεπλύνει τον δήμαρχο και στην ουσία να πατήσει στα λεγόμενα του τελευταίου για να υποστηρίξει την ντε και καλά μετακόμιση στον Βοτανικό και το γκρέμισμα της Λεωφόρου χωρίς ακόμη να έχουμε ολοκληρωμένες συμβάσεις.

-Στη συνέντευξη του στο site socceplus.gr ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μίλησε για εγκλωβισμό του Συλλόγου σε ένα μη λειτουργικό γήπεδο.

-Ο δήμαρχος χαρακτήρισε το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ επικίνδυνο και ο πρόεδρος του Α.Ο. “μη λειτουργικό στο οποίο είμαστε εγκλωβισμένοι”.

-Ψάξτε να βρείτε διαφορές ανάμεσα στις δυο δηλώσεις και αν βρείτε, ενημερώστε μας…


Ο κύριος Μαλακατές το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει νερό στον μύλο της απαξίωσης του μοναδικού περιουσιακού στοιχείου του Συλλόγου (όποιος έχει αντίθετη άποψη να κινηθεί δικαστικά και να διεκδικήσει την κυριότητα της Λεωφόρου) με σκοπό να πείσει ότι το αιώνιο ενοίκιο στην εξορία του Βοτανικού δυο φανάρια μακριά από τον Πειραιά είναι μονόδρομος.

Αν το δούμε κιόλας από διαπραγματευτικής πλευράς, είναι εγκληματικό να υποτιμάς εσύ ο ίδιος το διαπραγματευτικό χαρτί που έχεις στα χέρια σου με σκοπό να πετύχεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Η φράση “μη λειτουργικό γήπεδο” ουσιαστικά κλείνει το μάτι στα υπόλοιπα μέρη της Διπλής Ανάπλασης να στριμώξουν τον Ερασιτέχνη πατώντας πάνω στη λογική:

“Έχετε ένα γήπεδο μη λειτουργικό. Δεν σας δίνουμε τίποτα παραπάνω. Αν δεν σας αρέσει εγκλωβιστείτε στο μη λειτουργικό γήπεδο σας.”

Μετά από τη συγκεκριμένη συνέντευξη ο κύριος Μαλακατές θα έπρεπε ήδη να αμφισβητείται για την επάρκεια του να χειριστεί το πιο σημαντικό ζήτημα στη νεότερη ιστορία του Συλλόγου…

Είναι πολλά τα αυτογκόλ και μαζεμένα…

5 Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: