Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Κύριε Μπακογιάννη είστε σίγουρα δήμαρχος;

Η χθεσινή δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ότι “η Λεωφόρος είναι επικίνδυνη ως κτίριο και γι’ αυτό θα την γκρεμίσουμε” σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ανάγκασε ακόμη και υπέρμαχους της Διπλής Ανάπλασης να πάρουν αποστάσεις από αυτή τη δήλωση.

Στην όλη υπόθεση όμως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που προκαλούν εντύπωση και γεννούν απορίες.

Από τη στιγμή που ο δήμαρχος θεωρεί πως η Λεωφόρος είναι επικίνδυνη ως κτίριο, ο ίδιος αλλά και η δημοτική του αρχή θα έπρεπε να σφραγίσουν το γήπεδο ώστε να προστατέψουν τους αθλητές και τον κόσμο της ομάδας. Έτσι τουλάχιστον λέει η κοινή λογική.

Αντιθέτως η συγκεκριμένη δημοτική αρχή έδωσε άδεια λειτουργίας στο… επικίνδυνο γήπεδο της Λεωφόρου για τρία χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης στις 01/09/2020 όρισε ως Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων τον κύριο Βασίλειο Κορομάντζο.

Εκείνος με τη σειρά του ανανέωσε την άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου (και μάλιστα του κλειστού γηπέδου “Παύλος Γιαννακόπουλος”) στις 10/09/2020 κρίνοντας προφανώς ότι το γήπεδο είναι ασφαλές με βάση τα τεχνικά κλιμάκια του Δήμου Αθηναίων.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω προκύπτει το εξής συμπέρασμα:

Είτε ο δήμαρχος Αθηναίων δεν γνωρίζει τις πράξεις των αντιδημάρχων του και άρα δεν ξέρει ότι συνεργάτης του έδωσε άδεια λειτουργίας σε ένα… επικίνδυνο κτίριο, είτε είναι ένας άθλιος γκαιμπελίσκος που πάνω στο πάθος του να στείλει τον Παναθηναϊκό στην εξορία του Βοτανικού για να εξυπηρετήσει οικονομικά συμφέροντα λειτουργεί χοντροκομμένα σαν οδοστρωτήρας.

Σε κάθε περίπτωση ο κύριος Μπακογιάννης πλέον είναι εχθρός του Συλλόγου και ανεπιθύμητος.

Τέτοιου επιπέδου δήλωση δεν τόλμησε να κάνει ποτέ ούτε ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας Παναγιώτης Βασιλόπουλος που πολέμησε λυσσαλέα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στον ιστορικό της χώρο.

1 Comment

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: