Τρίτη, 7 ΦεβρουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ανακοίνωση του πρόεδρου του Ερασιτέχνη για τις δηλώσεις Μπακογιάννη

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Τάκης Μαλακατές προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Με έκπληξη διάβασα τη χτεσινή  δήλωση του κυρίου Δημάρχου σχετικά με το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». 

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αθλούνται καθημερινά  με ασφάλεια εκατοντάδες αθλητές όλων των αγωνισμάτων της ομάδας μας, αλλά και αθλητές μας από τα τμήματα Αμεα.

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» προπονείται και αγωνίζεται η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και οι Ακαδημίες μας  στο μπάσκετ και στο βόλεϊ ενώ στο ποδοσφαιρικό γήπεδο πλέον αγωνίζεται και η επαγγελματική ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Μπορεί  το γήπεδο μας, το σπίτι μας, ο «παράδεισος και η κόλαση μας», να είναι παλιό, να μην είναι τελευταίας τεχνολογίας, να μην είναι λειτουργικό πλέον μετά από τόσες δεκαετίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επικίνδυνο.

Το γήπεδο μας είναι κύριε  Δήμαρχε και ασφαλές και με άδεια λειτουργίας και θα εξακολουθεί να λειτουργεί με ασφάλεια μέχρι να αποφασίσει το κυρίαρχο σώμα του Παναθηναϊκού μας στην ιστορική Γενική Συνέλευση, εάν είναι πρός το συμφέρον του Παναθηναϊκού μας η μετεγκατάσταση στον Βοτανικό σε νέες σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις».

1 Comment

 • PAO29

  νο που η απάντησή του είναι… η ίδια επικίνδυνη!
  Διότι κύριε πρόεδρε, το γήπεδο της Λεωφόρου δεν θα χρησιμοποιείται μέχρι η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη να αποφασίσει αν είναι προς το συμφέρον μας να μετακομίσουμε στον Ελαιώνα, όπως λέτε στην απάντησή σας.
  Θα υπάρχει και θα χρησιμοποιείται ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!
  Καταλαβαίνετε όλοι τη διαφορά ή όχι;
  Ελπίζουμε να επρόκειτο για… ερασιτεχνικό λάθος κι όχι για… τσουδερική κουτοπονηριά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: