Πέμπτη, 30 ΙουνίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Η Λεωφόρος κύριε Μπακογιάννη είναι επικίνδυνη μόνο για τα σχέδια σας…

Σήμερα (12/07) ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 δίνοντας συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Πιτταρά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης και του γηπέδου στον Βοτανικού.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος τόνισε ότι όλα πάνε καλά και πως τον Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει η δημοπράτηση του γηπέδου. Βέβαια πριν μερικές εβδομάδες ακούγαμε ότι η δημοπράτηση θα πάει για Νοέμβρη. Γενικότερα ο κύριος Μπακογιάννης και οι “βοτανολόγοι” πέριξ του Παναθηναϊκού έχουν μια σχέση αεριτζίδικη με το ζήτημα του χρόνου. Χρονοδιαγράμματα και ημερομηνίες είναι σχεδόν πάντα στον αέρα, δεν τηρούνται ποτέ και γι αυτό κρατάμε πολύ μικρό καλάθι σε σχέση με τις εξαγγελίες που γίνονται.

Επίσης αναρωτιόμαστε:

1) Πώς είναι δυνατόν να γίνει η δημοπράτηση του έργου χωρίς την πρότερη έγκριση των διμερών συμβάσεων της Διπλής Ανάπλασης από την Γενική Συνέλευση των μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού;

2) Εάν η Γενική Συνέλευση καταψηφίσει τις διμερείς συμβάσεις θα παγώσει η δημοπράτηση ή όχι;

Το πιο εξοργιστικό όμως από τη σημερινή παρουσία του δημάρχου ήταν η υποτιμητική αναφορά του στο γήπεδο της Λεωφόρου.

“Η Λεωφόρος αποτελεί μια επικίνδυνη κατασκευή σαν κτίριο λόγω φθοράς και γι’ αυτό θα την γκρεμίσουμε” ήταν τα λόγια του κυρίου Μπακογιάννη και τα οποία γεννούν μια σειρά ερωτημάτων.

1) Αφού η Λεωφόρος αποτελεί επικίνδυνη κατασκευή πώς η πολιτεία επιτρέπει την διεξαγωγή αγώνων με κόσμο; Ρισκάρει το κράτος τις ζωές ανθρώπων;

2) Αν το γήπεδο είναι ακατάλληλο γιατί παίρνει άδεια λειτουργίας από τις αρμόδιες κρατικές αρχές;

Τίποτα από αυτά προφανώς δεν ισχύει. Η Λεωφόρος είναι ξεκάθαρα ένα γερασμένο γήπεδο αλλά κάθε χρόνο γίνονται έργα συντήρησης του με σκοπό να παραμένει ασφαλές για τον κόσμο της ομάδας.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του προσπαθεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα νηπιακού επιπέδου να υποτιμήσει το πιο ιστορικό γήπεδο της χώρας για τα συμφέροντα που θέλουν να στείλουν τον Παναθηναϊκό στην εξορία του… Ελαιώνα (έτσι αποκάλεσε την περιοχή σήμερα) ως αιώνιο νοικάρη, από τη στιγμή που και μετά την απόσβεση του κόστους κατασκευής του νέου γηπέδου o Σύλλογος θα συνεχίσει να πληρώνει ενοίκιο χωρίς να αποκτήσει ποτέ δικαίωμα ιδιοκτησίας.

Επίσης εστιάζουμε στη φράση “θα γκρεμίσουμε το γήπεδο” κατά την οποία ο κύριος Μπακογιάννης μίλησε σε α’ πληθυντικό λες και η Λεωφόρος ανήκει στον ίδιο και στον δήμο Αθηναίων.

Κύριε Δήμαρχε σας ενημερώνουμε πως η Λεωφόρος δεν ανήκει ούτε σε εσένα, ούτε στον Δήμο Αθηναίων, ούτε σε κανέναν άλλον πέραν του Παναθηναϊκού και ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Αν έχετε άλλη άποψη επ’ αυτού κινηθείτε νομικά και διεκδικείστε την κυριότητα του γηπέδου.

Αν πάλι δεν έχετε τέτοια διάθεση και θέλετε κάτι ντε και καλά να γκρεμίσετε κάτι, μπορείτε να βάλετε μπουλντόζες σε κάποιο από τα πολλά σπίτια της οικογένειας σας που τα βρήκατε έτοιμα και να ικανοποιήσετε έτσι τη διάθεση σας να κάνετε τον Μπόμπ τον μάστορα…

Το σπίτι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ούτε παρέα το χτίσαμε, ούτε παρέα το πονέσαμε, ούτε παρέα το αγκαλιάσαμε.

Άλλωστε κύριε Δήμαρχε, ούτε 50 ευρώ για τον Ερασιτέχνη δεν έχεις δώσει ώστε να είσαι μέλος του ΑΟ και να έχεις δικαίωμα λόγου και ψήφου.

Από που λοιπόν προκύπτει ο α’ πληθυντικός και μάλιστα με υφάκι;

5 Comments

 • pao29

  Προφανώς κ φταίμε.. όταν έχουν περάσει όλες οι ημερομηνίες του χρονοδιαγράμματος,δεν έχουν εμφανίσει τίποτα κ συνεχίζουν τα σκουπιδια αυτά που τρέχουν τη φάση (δημος,πολιτεία,ΑΟ,παε) να κάνουν τα κοκόρια κ να λένε τα δικα τους

 • kapetanios

  Το πρόβλημα είναι ότι κάθεται και λέει αυτά που λέει με περίσσια άνεση χωρίς να λογαριάζει ΓΣ, πιθανό πολιτικό κόστος και γενικότερα αντιδράσεις ενώ το προηγούμενο μεγάλο πρότζεκτ του αποδείχτηκε φιάσκο… Μας έχει γραμμένους και γουστάρει να μας το δείχνει… ΦΤΑΙΜΕ…

 • ναυαρχος

  πακογιάννης: «Ταυτόχρονα μας επιτρέπει στην Αλεξάνδρας να ρίξουμε το γήπεδο το σημερινό​, το οποίο όπως ξέρετε, είναι και επικίνδυνο»

  Γήπεδο ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ο Δήμαρχος το χαρακτηρίζει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ & ο Μαλακατές κάνει τον κινέζο

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: