Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Aνακοίνωση του ΔΣ της Eurolaeague

Η πρώτη συνάντηση των μελών της Euroleague υπό τη νέα μορφή του Διοικητικού Συμβουλίου διεξήχθη στη Βαρκελώνη και εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση των ετήσιων διεργασιών της.

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής των μετόχων εμπορικών περιουσιακών στοιχείων της Ευρωλίγκας συναντήθηκαν την Τετάρτη 7 Ιουλίου στη Βαρκελώνη, με εκπροσώπους της ομάδας καλωσορίζοντας τις Βιλερμπάν και Μπάγερν Μονάχου που πήραν άδεια συμμετοχής για την επόμενη σεζόν.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ακόλουθες αποφάσεις:

Οικονομική έκθεση: Ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν τα στοιχεία για το τέλος της σεζόν 2020-21 κα οι προβλέψεις για τη σεζόν 2021-22.

Οικονομική κατανομή των συλλόγων: εγκεκριμένες βασικές αρχές για τα κριτήρια διανομής της σεζόν 2021-22, παρέχοντας μεγαλύτερη κατανομή στην αγορά από το σύνολο, με στόχο τη μείωση της αβεβαιότητας των εσόδων για τους συλλόγους της EuroLeague.

Ευρωπαϊκή Συμφωνία Πλαισίου Παικτών: ενέκρινε τους όρους μιας πρώτης τριετούς συλλογικής σύμβασης ορόσημου με την Ένωση Παικτών EuroLeague (ELPA) που θα καθιερώσει πρότυπα στη σχέση εργασίας μεταξύ παικτών και των συλλόγων EuroLeague της Turkish Airlines. Η Ευρωλίγκα Μπάσκετ και το ELPA θα ανακοινώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία τις επόμενες εβδομάδες.

Final Four: Εγκρίθηκε η διεξαγωγή του στο Βερολίνου και στην “Mercedes-Benz Arena” με τα δικαιώματα φιλοξενίας για την εκδήλωση του 2022.

Οι αποφάσεις που λαμβάνονται από την Εκτελεστική Επιτροπή, μαζί με αυτές που είχαν ληφθεί στην προηγούμενη συνεδρίασή της, θα ληφθούν στη Συνέλευση των Μετόχων του ECA, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου 2021″.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: