Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Μεταγραφές χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν έχει…

Στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό η καλοκαιρινή νηνεμία είναι το κάτι άλλο. Μετά την μεταγραφή του Κώτσιρα, εδώ και εβδομάδες ακούμε συνεχώς πως ο περιβόητος στόπερ και ο αμυντικός χαφ είναι θέμα χρόνου να αποκτηθούν. O καιρός όμως περνά χωρίς να υπάρχουν χειροπιαστές εξελίξεις και ουσιαστικά αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια για μια σειρά από λόγους:

1) Ο Γιάννης Αλαφούζος, παρά τις εξαγγελίες των αυλικών του περί μπάτζετ 15 εκατομμυρίων ευρώ, δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη ούτε με την μορφή διευκόλυνσης της ομάδας ώστε να μην χαθούν αξιόλογες μεταγραφικές περιπτώσεις και στη συνέχεια να πάρει πίσω τα χρήματα από τα έσοδα του κλαμπ.

2) Η καθυστέρηση στις μεταγραφές δεν μπορεί να οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς “ξεψαχνίζει” την κάθε περίπτωση που φτάνει στα χέρια του. Σίγουρα έχουν προκύψει παίκτες που περνούν από τον έλεγχο του προπονητή αλλά δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις τους.

3) Όπως αφήνεται να διαρρέεται προς τα έξω, τα πάντα θα αρχίσουν να κινούνται πιο γρήγορα από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα υπογράψει το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές απλά θα τσεκάρονται και θα ελέγχονται παίκτες με την ελπίδα να μην κλείσουν κάπου αλλού.

4) Στο κομμάτι των αποχωρήσεων δεν κουνιέται φύλλο. Ακόμη και ο Αϊτόρ που επιθυμεί να φύγει και υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του δεν έχει φέρει κάποια αξιόλογη πρόταση γιατί πολύ απλά οι επίδοξοι μνηστήρες θεωρούν ότι ροκανίζοντας τον χρόνο θα τον πάρουν στο τέλος με ελάχιστα χρήματα. Το ίδιο ισχύει και για περιπτώσεις όπως αυτές των Μακέντα, Καρλίτος, Διούδη και Χατζηγιοβάνη.

Για τις περιπτώσεις των Αγιούμπ και Μπεκ θεωρούμε δεδομένο πως δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη. Ευχής έργων θα ήταν να έφευγαν δανεικοί και ο Παναθηναϊκός να πλήρωνε ένα μέρος από τα τωρινά συμβόλαια τους σε μια προσπάθεια να μειωθεί η χασούρα.

5) Μέσα σε όλα αυτά η ΠΑΕ δεν τα βρίσκει με τον Ερασιτέχνη στα ανταλλάγματα για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου. Πιο συγκεκριμένα ο Αλαφούζος δίνει μόνο 200 χιλιάρικα, ενώ ο Ερασιτέχνης ζητάει 250, 10 ευρώ από κάθε κάρτα φιλάθλου και 50 ευρώ από κάθε εισιτήριο διαρκείας. Έτσι η ΠΑΕ απειλεί να πάει να παίζει η ομάδα στο ΟΑΚΑ αντί για το γήπεδο της Λεωφόρου! Όταν γίνεται φασαρία για 50 χιλιάρικα, φανταστείτε τι είναι ικανός να φτιάξει στην υπόθεση του Βοτανικού….

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα παραπάνω, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αλλάζει με τίποτα παρά τις διακηρύξεις περί του αντιθέτου… Συνεχίζει κρυπτόμενος στο δρόμο της ασχετοσύνης που τον διακατέχει και της περαιτέρω αγωνιστικής απαξίωσης του Παναθηναϊκού.

Και μόνο η ιδέα ότι αυτός ο άνθρωπος ασχολείται με το θέμα του γηπέδου και οι αποφάσεις του θα κρίνουν τα επόμενα 100 χρόνια του Συλλόγου, θα έπρεπε να μας λούζει με κρύο ιδρώτα…

1 Comment

  • nauarhos

    λεωφορος, , αν επαληθευτεί αυτη η ειδηση , επιβεβαιώνει τους φόβους μας οτι ο Ερασιτέχνης δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑ εγγυημένο έσοδο στον Βοτανικό πέρα απο τα 500k του ενοικίου. Ο Αλαφούζος δείχνει τις προθέσεις του πριν καν υπογραφούν οι συμβάσεις, δείχνοντας που θα πάει το πράγμα..

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: