Δευτέρα, 3 ΟκτωβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Παρατάθηκε μέχρι τις 30/09 το Μνημόνιο συναντίληψης για τον Βοτανικό

Παράταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου πήρε το Μνημόνιο Συναντίληψης για τη Διπλή Ανάπλαση που έληγε στις 30 Ιουνίου, αφού δεν είχαν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση του έργου.

Τη συγκατάθεσή τους έδωσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο πρότζεκτ. ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ερασιτέχνης, Δήμος Αθηναίων, ΑΕΠ Ελαιώνα (Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank) και Υπουργείο Ανάπτυξης συνεχίζουν τη συνεργασία τους που είχε ξεκινήσει επίσημα στις 30 Νοεμβρίου του 2020 και είχε εξάμηνη διάρκεια.

Η ανανέωση του Μνημονίου Συναντίληψης ήταν περισσότερο τυπικό θέμα, αφού δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για τη Διπλή Ανάπλαση και η λήξη της ημερομηνίας έδινε τη δυνατότητα σε κάποιον από τους εμπλεκομένους να αποχωρήσει δίχως οικονομική αποζημίωση.

3 Comments

  • hristos

    Ο Μαλακατές κάνει ό,τι γουστάρει (ή πιο σωστά: ό,τι του λέει ο δήμος), αδιαφορώντας τελείως να ενημερώσει εκ των προτέρων τα μέλη του Α.Ο. όπως ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ.

  • pao29

    να τεραστιο ευχαριστώ στην διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ που σκέφτηκε τα μέλη του και τα ενημέρωσε εγκαίρως για την παράτασης της χρονικής διαρκείας του MoU.. παντα με διαφάνεια κ ειλικρίνεια.. ΤΙ? Δεν ενημέρωσε? Τα μάθαμε απ τα σάιτ? Αποκλείεται

  • HRISTOS APO IRAKLEIO

    η γσ ειναι προγραμματισμενη για μεσα σεπτεβρη και το μνημονιο πηρε παραταση τελη σεπτεβρη αρα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ουτε το σεπτεβρη να ναι ετοιμες οι συμβασεις

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: