Παρασκευή, 27 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Η πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι η κεφαλή στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και μετά την απώλεια του Μήτογλου είναι επιβεβλημένη η παραμονή του αρχηγού.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλο χρόνο να χάσει και μετά την πρόσληψη του Πρίφτη έχει σηκώσει για τα καλά τα μανίκια ξεκινώντας από τον Έλληνα διεθνή.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε χθες η πρώτη συνάντηση με την πλευρά του παίκτη ενώ μαζί του έχει μιλήσει φυσικά και ο Δημήτρης Πρίφτης αναλύοντάς του τον ρόλο που θα έχει στην νέα ομάδα.

Να τονίσουμε ότι και η διάθεση του Παπαπέτρου είναι προς παραμονή και σε αυτό βοηθάει και η έλλειψη ανταγωνιστικών προτάσεων από τις υπόλοιπες ομάδες. Παρόλα αυτά είναι ένα παιδί που δεν κοιτάει μόνο το οικονομικό κομμάτι αλλά και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας και τις προοπτικές της.

Στο οικονομικό κομμάτι τώρα, η πρόταση που κατατέθηκε στον Παπαπέτρου είναι μια ανταμοιβή της ποιότητάς του και του γεγονότος ότι είναι αρχηγός. Είναι μια πρόταση που θα τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας. Η πρόταση που του έγινε λοιπόν είναι για νέο τριετές συμβόλαιο με κλιμακούμενες απολαβές που θα ξεκινάνε από το 1,1 εκ ευρώ και θα καταλήγουν στο 1,3 εκ. ευρώ τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου.

Οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν και οι επόμενες ώρες-ημέρες είναι κρίσιμες καθώς αναμένονται και νέες συναντήσεις αλλά και η απάντηση του Έλληνα παίκτη. Για τον Παναθηναϊκό είναι απαραίτητο να κρατήσει τον αρχηγό του καθώς οτιδήποτε άλλο θα είναι πλήγμα και στον Ελληνικό κορμό αλλά και στην ποιότητα της ομάδας.

πηγή: totalbasket.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: