Σάββατο, 28 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Γιοβάνοβιτς προς παίκτες: «Να είστε προσεκτικοί και να τηρείτε τους κανόνες»

Στα πλαίσια της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς έκανε την επίσημη πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες.

Ο Σέρβος προπονητής παρουσίασε το πρόγραμμα των πρώτων ημερών ενώ ζήτησε σεβασμό αλλά και προσοχή, μετά και το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στα πρωινά τεστ. Επιπρόσθετα, σημείωσε ότι μετά την Κυριακή δεν θα προπονούνται όλοι οι παίκτες μαζί, καθώς αναμένεται να χωριστούν.

Παράλληλα, τους κάλεσε να σέβονται τις ώρες προπόνησης και τις ώρες προσέλευσης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: 

«Εύχομαι να είστε καλά, πάνω απ’ όλα υγιείς και να έχουμε μια καλή χρονιά. Καταρχήν να σας ενημερώσω για το πρόγραμμα. 18 Ιουλίου με 1η Αυγούστου θα πάμε στην Ολλανδία. Οι πρώτες δύο προπονήσεις εδώ θα γίνουν με μπάλα και θα ακολουθήσουν Τετάρτη και Πέμπτη τεστ αξιολόγησης και ιατρικά. Ως την Κυριακή που θα έχετε ρεπό θα γίνουν τρεις ακόμη προπονήσεις, μια πρωί και δύο απόγευμα.

Θέλω να σέβεστε τις ώρες προπόνησης και τις ώρες προσέλευσης. Λόγω και του κρούσματος που είχαμε καταλαβαίνετε ότι όταν ξεκινάει μια προετοιμασία είναι σημαντικό να την βγάλουμε ολόκληρη και στο φουλ. Θέλω να έχετε ευθύνη για την κατάστασή σας γιατί κάθε απώλεια ισοδυναμεί με δύο εβδομάδες απουσίας από το πρόγραμμα. Αν κάποιος αισθανθεί το οτιδήποτε να ενημερώσει άμεσα για να προστατέψει και την ομάδα και τον εαυτό του.

Ως την Κυριακή θα είμαστε όλοι μαζί. Μετά καταλαβαίνετε ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε μαζί προπόνηση πάνω από 30 άτομα. Τα εργομετρικά τεστ είναι πολύ σημαντικά για μένα και οι δύο μέρες που μεσολαβούν είναι προετοιμασία γι’ αυτά και όχι κανονική προετοιμασία. Επομένως, απολαύστε τις προπονήσεις αυτές χωρίς ρίσκο και ένταση. Προφυλάξτε τους εαυτούς σας και τους υπόλοιπους από τραυματισμούς ώστε να δω στα τεστ αυτά που θέλω και να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Καλή τύχη σε όλους, ξεκινάμε.»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: