Δευτέρα, 3 ΟκτωβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Οι φήμες του τύπου για τον Παναθηναϊκό (22/06)

* Τι λέγαμε αμέσως μετά την ιστορία και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Λημνιό (υπενθύμιση: γελάνε και τα σκυλιά): πως θα ακολουθούσαν και άλλα; Καλώς τα δεχτήκαμε λοιπόν με τον Κατράνη. Άντε λοιπόν να βοηθήσω. Δεν ξέρω τι θα προκύψει αύριο, σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα, καμία απολύτως επαφή, καμία απολύτως συζήτηση για τον διεθνή με τις Ελπίδες αριστερό μπακ. (SPORTIME)

* Κανονικά λοιπόν στην προετοιμασία της Λιλ ο Νιάς, θα τσεκαριστεί από τον νέο προπονητή και θα περιμένει, αργά στο καλοκαίρι, την κρίση για το αν παραμείνει στο ρόστερ (μειωμένο κατά έναν αμυντικό χαφ μετά την πώληση του Σουμαρέ) ή θα δοθεί εκ νέου δανεικός. Στον Παναθηναϊκό πάντως ούτε έπαιξε ποτέ, ούτε και – εννοείται – προβλέπεται. (SPORTIME)

* Προκαλεί πολλά ερωτηματικά η επιμονή της Αλτάι για τον Χατζηγιοβάνη. Αν δεν λειτουργούν οι Τούρκοι ως μοχλός πίεσης, τότε στο Κορωπί πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται τη ζωή τους χωρίς τον Τάσο. Διότι η Αλτάι θα επέστρεφε με βελτιωμένη πρόταση μόνο εφόσον γνώριζε ότι μπορούσε να υπολογίζει στον παίκτη. Επειδή διαφορετικά δεν θα είχε την παραμικρή σημασία η συζήτηση με την Πανάθα… (SPORTDAY)

* Όσο κι αν δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως είναι μεγάλη η ευκαιρία για Εμμανουηλίδη, Κολοβό και Περέα η «εξεταστική περίοδος» του Γιοβάνοβιτς από την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Ο Αϊτόρ θα αποχωρήσει, το ίδιο και ο Σαβιέρ. Συνεπώς, χώρος για εξτρέμ υπάρχει. Όσο για τους Κολοβό, Περέα; Είναι πολύ πιθανό ο ένας από τους δύο να παραμείνει! Διότι, εκτός από Μακέντα και Ιωαννίδη, άλλος σίγουρος για την επίθεση δεν υπάρχει: ο Καμπετσής φεύγει και για τον Καρλίτος θα αποφασίσει ο κόουτς και η αγορά! Συνεπώς, όποιος δείξει στοιχεία που θα ικανοποιήσουν τον Ιβάν, θα διεκδικήσει με ισχυρές πιθανότητες αυτό που σήμερα ακούγεται ως «έκπληξη»… (LIVE SPORT)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: