Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Oι φήμες του τύπου για τον Παναθηναϊκό (20/06)

* Επιστρέφει στη Λιλ ο Νιας σύμφωνα με ρεπορτάζ απ’τη Γαλλία. Το παλικαράκι πάντως έκανε αρκετούς φίλους στην Ελλάδα. Δημιούργησε και θαυμαστές με την ευκολία της προσαρμογής του τόσο ως στόπερ, όσο και ως ανασταλτικός μέσος. Άρα, θα παραμείνει στο κάδρο. Όχι μόνο της Πανάθας. Ρίχνουν κι άλλες ομάδες ματιές στη γαλλική αγορά. Αν μάλιστα επιτευχθεί ο δανεισμός του, τότε θα γίνει κίνηση για πάρτη του. (SPORTDAY)

* Το τουρκικό επεισόδιο ανάμεσα στην νεοπροβιβασθείσα Αλταϊ και τον Παναθηναϊκό για χάρη του Χατζηγιοβάνη αναμένεται να’χει συνέχεια! Το αρχικό «όχι» δεν πτόησε τον σύλλογο από την Σμύρνη που αναμένεται μέχρι τέλος του μήνα να επιστρέψει δριμύτερος. Και αν το ποσό του transfer fee αγγίζει εφταψήφιο νούμερο τότε τι κάνουμε; Μπορεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει Νο1 winger στο μυαλό του τον 24χρονο διεθνή, αλλά κάποια στιγμή και το «τριφύλλι» θα πρέπει να ανθίσει στα sales! To be continued… (SPORTIME)

* Ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον Μπεκ να του δώσει το (υπόλοιπο) ποσό από το συμβόλαιο που θα βρει σε νέα ομάδα, αν αυτό είναι μικρότερο του τρέχοντος με το Τριφύλλι. Και σωστά έπραξε. Ο Δανός αρνήθηκε σε πρώτη φάση. Συνεπώς, θα αρχίσει προετοιμασία και… βλέπουμε. Αν θα τον συμπεριλάβει στο πλάνο του ο Γιοβάνοβιτς; Απίθανο. Διόλου απίθανο, όμως να παραμείνει και απλώς να πληρώνεται… Προς το παρόν δεν φαίνεται διατεθειμένος να «σπάσει» το συμβόλαιό του ο Ούφε Μπεκ, ο οποίος πέρυσι έγινε… Βέμερ και δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό!  (LIVESPORT)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: