Σάββατο, 28 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

O Eρασιτέχνης ετοιμάζει πρόγραμμα εγγραφής μελών για παιδιά!

“Την καινούργια του καμπάνια οργανώνει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκό, για την εγγραφή νέων μελών ενόψει της νέας σεζόν. Το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες αναμένεται να περιλαμβάνει κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το νέο πρόγραμμα εγγραφής μελών θα δίνει τη δυνατότητα να εγγραφούν παιδιά αλλά και… νεογέννητα. Αυτό φυσικά θα συμβαίνει με την συγκατάβαση των γονέων του εκάστοτε παιδιού. 

Αντίστοιχα προγράμματα έχουν δημιουργήσει μόνο μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού, όπως η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η μεταλαμπάδευση της Παναθηναϊκός ιδέας στα παιδιά από μικρή ηλικία και φυσικά η γαλούχηση με τα Παναθηναϊκά ιδεώδη. Με λίγα λόγια η δημιουργία Παναθηναϊκών από την πρώτη κιόλας μέρας της ζωής τους.Οι μικροί φίλοι της ομάδας θα έχουν  την ευκαιρία να συναντήσουν και τους παίκτες των ομάδων, καθώς θα μπορούν να δουν προπονήσεις από κοντά. 

Το νέο αυτό πρόγραμμα βρίσκεται στην τελική ευθεία και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Τα νέα μέλη θα έχουν φυσικά πολλές παροχές, όπως αναμνηστικά δώρα, αλλά και εκπτώσεις από χορηγούς. Γενικότερα, όλο το πλάνο έχει αναδιαμορφωθεί και θα γίνει γνωστό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος εδώ και 4-5 δεκαετίες, έχοντας πάνω από 20 ενεργά τμήματα, αλλά και αθλητές που πρωταγωνιστούν και συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες.”

πηγή: sdna.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: