Σάββατο, 28 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Τα συμπεράσματα μας από την συνέντευξη της μπασκετικής τριανδρίας

Η συνέντευξη της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μας έκανε τρομακτικά σοφότερους αλλά σε κάθε περίπτωση οδήγησε στην εξαγωγή κάποιων συμπερασμάτων και τα οποία θα σταχυολογήσουμε παρακάτω:

1) Η διοικητική τριανδρία δεν σπάει καθώς ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραμένει κανονικά στην ΚΑΕ ως GM της ομάδας. Μάλιστα θα υπάρξει περαιτέρω αναβάθμιση με την παρουσία των Παρθενόπουλου και Ντίνου.

Όσον αφορά τον κύριο Παρθενόπουλο και το… βαρδινογιαννικό παρελθόν του έχουμε να επισημάνουμε πως τεχνοκράτες αυτού του είδους δεν έχουν συναισθηματισμούς και δεν κουβαλούν νοοτροπίες. Λειτουργούν σαν τα juke box. Όποιος τους ρίξει το κέρμα, θα τους παίξουν το τραγούδι.

Κάποτε έριχνε το κέρμα ο Τζίγγερ. Τώρα το ρίχνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με την παρουσία Διαμαντίδη και Αλβέρτη τι αρνητικό μπορεί να φέρει η παρουσία Παρθενόπουλου;

Άλλωστε και το 2008 στην ΠΑΕ μάνατζερ στο εμπορικό κομμάτι ήταν. Δεν αρθρογραφούσε στην Derby News….

2) Το μοντέλο έσοδα έξοδα συνεχίζεται καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να απέχει σε επίσημο επίπεδο. Σε ανεπίσημο επίπεδο βέβαια οι μάχες εναντίον του Μπερτομέου και του Αυγενάκη δίνονται κανονικά και με τον νόμο…. Ας είναι λοιπόν ο καθένας από το δικό του μετερίζι λοιπόν…

3) Ο Τάκης Τριαντόπουλος ανέφερε πως υπάρχουν 15 προτάσεις ξένων επενδυτών για την ΚΑΕ αλλά λόγω της πανδημίας δεν έχει προχωρήσει τίποτα.

Εδώ θα χαλάσουμε τις καρδιές μας δυστυχώς. Η καλύτερη στιγμή για να αγοράσει κάποιος ακόμη και μεταχειρισμένο αμάξι είναι τώρα γιατί πολύ απλά οι τιμές είναι στα τάρταρα.

Άρα υπάρχουν δυο σενάρια:

α) Είτε τα ποσά εξαγοράς που προσφέρουν οι ενδιαφερόμενοι δεν ικανοποιούν τον μεγαλομέτοχο και περιμένει να ανέβουν οι υποψήφιοι επενδυτές.

β) Είτε πολύ απλά ακούμε φούμαρα γιατί πολύ απλά ο Δημήτρης δεν θέλει πραγματικά να πουλήσει και απλά τρενάρει την κατάσταση μέχρι να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με την ΚΑΕ.

4) Το θέμα του πράσινου ΟΑΚΑ πηγαίνει καλά και αναμένεται να υπάρξουν προσεχώς θετικές εξελίξεις ώστε να μετατραπεί το κλειστό στο μπασκετικό μας σπίτι.

5) Υπήρξε εκ νέου διάψευση σχετικά με το ζήτημα του Ομπράντοβιτς. Εάν όντως η ΚΑΕ κινηθεί πάλι στη λογική έσοδα έξοδα τότε είναι απολύτως λογικό να μην υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του πολυαγαπημένου μας Ζέλικο στον Παναθηναϊκό. Βέβαια οι φήμες καλά κρατούν ακόμη και τώρα και το προσεχές μέλλον θα δείξει τι πραγματικά ισχύει…

6) Στο θέμα του προπονητή τονίστηκε πως ΑΥΤΗ τη στιγμή ο Όντεντ Κάτας είναι στη θέση του και αναμένεται να υπάρξει συζήτηση μαζί του με τα ονόματα των Δημήτρη Πρίφτη και Μάικ Μπατίστ να περιτριγυρίζουν την πράσινη ατμόσφαιρα…

7) Τα λόγια του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Δημήτρη Διαμαντίδη μας έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Στη ζωή υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Έχουμε βιώσει το πάνω σε συγκλονιστικό βαθμό. Τώρα βιώνουμε το κάτω. Υπάρχει και αυτό μέσα στη ζωή είτε μας αρέσει είτε όχι.

Το θέμα είναι να προσπαθούμε να πηγαίνουμε προς τα πάνω μέσα από την προσπάθεια και τον κόπο.

Ε οι δυο αυτοί άνθρωποι δεν γίνεται να μην μας κάνουν να αισιοδοξούμε γιατί το μπασκετικό τμήμα, παρά τα όσα περνάει, έχει τρομακτικά γερά θεμέλια από τον Παύλο, τον Θανάση και τον Ζέλικο.

Γι’ αυτό καλό είναι να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: