Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Μούλη: “Δεύτερη οικογένεια μου ο Παναθηναϊκός”

Με ένα ξεχωριστό και συναισθηματικό μήνυμα η Ρούλα Μούλη γνωστοποίησε την αποχώρησή της από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» έγινε η δεύτερη οικογένειά της.

Στο μήνυμά της η Ρούλα Μούλη ανέφερε: Έρχεται μία στιγμή στην καριέρα ενός αθλητή, η δυσκολότερη, να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να παίζει ή όχι. Που με έναν κόμπο στον λαιμό και ένα σφίξιμο στην καρδιά παίρνεις την απόφαση να σταματήσεις να κάνεις αυτό που λατρεύεις, αυτό που αγαπάς μοναδικά! Ήρθε λοιπόν και η δική μου η ώρα… Πάντα ήθελα να τιμήσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να εκπληρώσω τους στόχους μου. 

Έγινε η δεύτερη οικογένειά μου,το δεύτερο μου σπίτι. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω όλα αυτά που πέρασα! Η απόφαση να σταματήσω είναι καθαρά δική μου. Η ομάδα ήθελε να αγωνιστώ σε αυτήν ακόμα μια χρονιά, αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου δεν μου το επιτρέπουν. Ένα ευχαριστώ για το πόσο με πιστεύετε είναι λίγο. Ευχαριστώ τη Διοίκηση μας που έκανε τα πάντα για εμάς,αλλά και για μένα. Ευχαριστώ τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ευχαριστώ την coach Ελενη Καπογιαννη αλλά και όλο το προπονητικό team.Για έναν αθλητή θεωρώ πως είναι το ιδανικό να κλείσει την καριέρα του με ένα πρωτάθλημα. Ακόμα κλείνω τα μάτια και ακούω την κόρνα της λήξης του 5ου τελικού! Οι οπαδοί μας,είναι ότι καλύτερο μπορεί να φανταστεί ένας αθλητής, ο 6ος παίκτης, η δύναμή μας! Θα σας κουβαλάω για πάντα μέσα μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την υποδοχή σας στον Τάφο του Ινδού, δεν θα ξεχάσω ποτέ την στήριξη σας. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που πίστεψαν σε εμένα! 

Ευχαριστώ όλες μου τις συμπαίκτριες, αλλά και όλους αυτούς που δεν φαίνονται και είναι από πίσω και είναι πραγματικά τόσο σημαντικοί! Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που χωρίς αυτήν δεν θα έφτανα ως εδώ. Εύχομαι να παραμείνω κοντά στον σύλλογο και να προσφέρω με άλλον τρόπο. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ!!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

#παναθηναικοςθαπειμαχητικηψυχη
#onelove
#basketballneverstops

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: