Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Στο χέρι του Γιαννακόπουλου το θέμα του Ομπράντοβιτς

Σύμφωνα με το site totalbasket.gr οι φήμες για συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μόνο ανυπόστατες δεν είναι. Μάλιστα σημειώνεται πως αν ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει την υπέρβαση, θα προκύψει happy end.

Το άρθρο αναφέρει συγκεκριμένα:

“Όσοι είστε καθημερινοί αναγνώστες του totalbasket.gr μόνο από τα σύννεφα δεν πρέπει να πέφτετε για τις τελευταίες πληροφορίες και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Πρίφτη ως βασικούς υποψήφιους για τη θέση του νέου προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Ήταν 24/05/2021 όταν σας αποκαλύπταμε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ζοτς, την άφιξη του Σέρβου στην Ελλάδα και το ένα σημαντικό και πιθανότατα καθοριστικό ραντεβού που θα ακολουθούσε. Και επειδή τα γραπτά μένουν μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε αναφέρει η στήλη «Fast Break» για το συγκεκριμένο θέμα.

Αντίστοιχα στις 19/05/2021 σας είχαμε αποκαλύψει το μέλλον του Δημήτρη Πρίφτη που έγερνε προς Ελλάδα και το δεδομένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την υπό προϋποθέσεις μεταξύ τους συνεργασία.

Τι έχει αλλάξει από τότε; Σίγουρα ότι έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού που αποτελούσαν τροχοπέδη για την εξέλιξη και την πρόοδο του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας. Οι στόχοι του Παναθηναϊκού για την ηλεκτρική καρέκλα του προπονητή παραμένουν ως είχαν. Πρώτος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αν δεν ευοδωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, τότε ο Δημήτρης Πρίφτης θα φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Σας είχαμε τονίσει ότι το θέμα Ομπράντοβιτς είναι λεπτό και ιδιαίτερο από την φύση του και για αυτό δεν ανοίγουν εύκολα στόματα. Όσο κι αν όλοι το αρνούνται υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και ζυμώσεις και θα δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό. Ο Ζοτς είναι διαθέσιμος, θέλει να γυρίσει και το …ανέφικτο μπορεί να γίνει εφικτό αν το θελήσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μπορεί το τρένο να έχει μπει στις ράγες από τους Διαμαντίδη και Αλβέρτη αλλά την τελευταία πινελιά θα την βάλει ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού που αν επιθυμεί να επιτευχθεί αυτή η επιστροφή ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.

Στο θέμα του Πρίφτη τα θέματα είναι λίγο πιο γραφειοκρατικά καθώς ο Έλληνας τεχνικός έχει συμβόλαιο και για το 2022 αλλά με οψιόν αμφοτέρων των πλευρών και εκκρεμεί μια συζήτηση με την Ούνιξ για τη διευθέτηση του θέματος. Παρότι του έχει προταθεί γενναία ανανέωση ο Πρίφτης δεν έχει απαντήσει ακόμα και αυτό είναι φανερό ότι δείχνει τις προθέσεις του.

Όπως και να έχει, η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι καυτή για τον Παναθηναϊκό μια που θα πρέπει να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι προσπάθειες ανανέωσης του βασικού κορμού με Παπαπέτρου, Μήτογλου να είναι βασικοί στον σχεδιασμό, τον Χεζόνια που είναι μια κατηγορία μόνος του και τον Νέντοβιτς που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο τι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: