Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Η εξήγηση για το μονοετές συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς

Ο Γιοβάνοβιτς σύμφωνα με νεότερη διαρροή είχε από την αρχή συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είχε προτείνει μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου.

Ο Σέρβος τεχνικός προτιμάει μια συμφωνία για έναν χρόνο καθώς θέλει να δει αν ταιριάζουν τα χνώτα του με αυτά της ομάδας και αναλόγως να κινηθεί στο μέλλον.

Αν τα πράγματα πάνε καλά, θα καθίσει στο τραπέζι ξανά για ανανέωση της συνεργασίας. Διαφορετικά θα αποχωρήσει πολύ πιο εύκολα χωρίς να βασανίσει ούτε τον εαυτό του, ούτε τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιοβάνοβιτς θα μπορούσε να υπογράψει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο και να…. “δέσει τον γάιδαρο του” για κάθε ενδεχόμενο. Επειδή όμως έχει μεγάλη οικονομική άνεση, δεν τον απασχολεί κάτι τέτοιο καθώς περισσότερο τον ιντριγκάρει να δουλέψει ξανά στην Ελλάδα και σε μια ομάδα με κορυφαίο όνομα όπως ο Παναθηναϊκός, παρά να γεμίσει κι άλλο τον τραπεζικό λογαριασμό του. Άλλωστε η πόρτα της Αραβίας και των Εμιράτων είναι πάντα ανοιχτή.

Όσον αφορά την μη υπογραφή έως τώρα του συμβολαίου, τα γραφειοκρατικά ζητήματα έχουν τακτοποιηθεί και απλά μένει ο ίδιος να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για την τελική υπογραφή και ανακοίνωση. Ταυτόχρονα ο Ιβάν είναι απορροφημένος με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, όντας κάθε μέρα για πολλές ώρες στο Κορωπί και απλά στο μυαλό του οι υπογραφές και οι φωτογραφίες περνούν σε δεύτερη μοίρα ως κάτι απλά τυπικό.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η σκέψη είναι λίγο περίεργη αλλά κανείς δεν μπορεί να του πει κουβέντα αν νιώθει έτσι.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: