Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Oι φήμες του τύπου για τον Παναθηναϊκό (09/06)

* Πάλι καλά που προέκυψε η διάψευση, η διαρροή, η απάντηση του ότι ο Μακέντα  υπολογίζεται κανονικά και δεν υπάρχει καμίαα διάθεση πώλησής του. Αφενός γιατί κόβονται οι “βήχες” δεξιά κι αριστερά κι αφετέρου γιατί έτσι κερδίζουμε έναν ακόμη παίκτη στο μέτρημα των όσων υπολογίζονται από τον Γιοβάνοβιτς. Αισίως φτάσαμε στους εννιά. Δύο ακόμα έμειναν για ενδεκάδα. (SPORTIME)

*Μέσα στην εβδομάδα προβλέπεται να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Αργύρη Καμπετσή στην Γκεζτέπε έναντι ποσού ύψους 400 χιλ. ευρώ. Η τουρκική ομάδα βρίσκεται σε καθεστώς αλλαγών στο διοικητικό της σχήμα , όχι όμως και στα στελέχη που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό της τμήμα, με συνέπεια η καθυστέρηση που υφίσταται να μην επηρεάζει επί της ουσίας την ολοκλήρωση του «deal» ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη. (ΕΦ.ΣΥΝ.)

* Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο λόγος της μικρής καθυστέρησης έχει να κάνει με την απουσία του εκπροσώπου του στο εξωτερικό, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει είτε απόψε, είτε αύριο. Οι δύο πλευρές πάντως έχουν «κλειδώσει» σε όλα τα επίπεδα τη συμφωνία τους για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2024 κι απομένουν ορισμένες αποτυπώσεις των όρων του συμβολαίου, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές… (SPORTDAY)

*Σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθερία του και να διαπραγματευτεί από μηδενική βάση με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους για την απόκτησή του βρίσκεται ο μάνατζερ του Αϊτόρ. Οι «πράσινοι», σε πρώτη τουλάχιστον φάση, φέρεται να επιθυμούν να τον πωλήσουν στο εξωτερικό προκειμένου να λάβουν ένα ποσό στο ταμείο τους, συν ποσοστό μεταπώλησης. (ΕΦ.ΣΥΝ)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: