Δευτέρα, 3 ΟκτωβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Τι σημαίνει η νομοθετική ρύθμιση για τον Βοτανικό

Χθες αργά το βράδυ (08/06) παρουσιάστηκε στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο, νομοθετική ρύθμιση για την υπόθεση του Βοτανικού.

Ουσιαστικά ορισμένα κομμάτια του MoU, που υπογράφηκε τον περασμένο Νοέμβρη. θα αποκτήσουν νομική υπόσταση καθώς το συγκεκριμένο έγγραφο από μόνο του δεν έχει την παραμικρή νομική ισχύ και αξία.

Στην πραγματικότητα έγινε ένα copy paste κομματιών του MoU στο νομοσχέδιο έτσι ώστε όλες οι πλευρές να είναι νομικά θωρακισμένες σε σχέση με τις παραχωρήσεις που αναμένεται να γίνουν στο μέλλον μεταξύ κράτους, δήμου Αθηναίων και Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα δεν γίναμε σοφότεροι σε κάτι και δεν μάθαμε κάτι καινούριο σε σχέση με όλα όσα γνωρίζουμε από το τέλος του 2020.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες σχετικά με την διαχείριση των εμπορικών χώρων, την ονοματοδοσία, τις σουίτες και τα γενικότερα έσοδα του γηπέδου θα μάθουμε περισσότερα όταν ο Δήμος Αθηναίων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έρθουν σε μεταξύ τους συμφωνίες για τις διμερείς συμβάσεις που καλούνται να συνάψουν μεταξύ τους.

4 Comments

  • ναυαρχος

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ 65-35 ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΜΝΗΜΟNΙΟΥ Η ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ

  • giannis

    Το ΠΔ αναφέρει ότι στον Βοτανικό μπορούν να κατασκευαστούν, μεταξύ άλλων, αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟ και πουθενα δεν λέει ότι οι εγκαταστάσεις αυτές θα ανήκουν στον Δήμο , ο οποίος θα παραχωρήσει τη χρήση τους στον ΠΑΟ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: