Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Πλησιάζουν την ολοκλήρωση τους οι εργασίες στην Λεωφόρο

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕΣπύρος Βλάχος, έκανε γνωστό πως οι εργασίες στο γήπεδο της Λεωφόρου συνεχίζονται και σταδιακά ολοκληρώνονται.

Πιο συγκεκριμένα:

– Στον αγωνιστικό χώρο αντικαταστάθηκε όλο το εδαφικό υπόστρωμα και τοποθετήθηκε ειδική άμμος που θα διασφαλίζει την ταχύτατη διήθηση του νερού από την επιφάνεια.

– Εγκατασταθηκε σύγχρονο σύστημα αποστράγγισης με δίκτυο που θα έχει την ικανότητα να παροχετεύει υδάτινα φορτία με ρυθμούς πάνω από 250 mm/h.

– Το αντλητικό συγκρότημά ανανεώθηκε πλήρως και το αρδευτικό σύστημα αλλάζει και τοποθετηθηκε νέο block system που ανταποκρίνεται ακόμη και σε ακραίες συνθήκες ανέμου.

– Τοποθετηθηκε σήμερα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κορυφαίο σε χαρακτηριστικά υβρίδιο βερμούδας στον κόσμο με ειδική μέθοδο στολωνοφύτευσης από εξειδικευμένο ιταλικό συνεργείο.

– Τοποθετείται περιμετρικά του γηπέδου τεχνητός χλοοτάπητας ποιότητας FIFA QUALITY PRO ο οποίος θα έχει ακριβώς τα ίδια μηχανικά χαρακτηριστικά με τον φυσικό.

– Ενισχύεται με δεύτερο φωτιστικό σώμα από την Ολλανδία, το σκιασμένο σημείο του γηπέδου και έτσι λύνεται οριστικά το πρόβλημα ανάπτυξης του χλοοτάπητα στην νότια πλευρά του γηπέδου.

– Aγοράζεται εξοπλισμός με ειδικές προδιαγραφές ώστε να μην συμπιέζει τον αγωνιστικό χώρο όπως προβλέπεται από το πιο αυστηρό πρωτόκολλο της UEFA και έτσι το γήπεδο αυτονομείται πλήρως από άποψη μηχανημάτων.

– Διαμορφώνεται πρόγραμμα διαχείρισης του χλοοτάπητα που στοχεύει στην μείωση του περιβαλλοντικού και υδατικού αποτυπώματος του, με απώτερο στόχο τον περιορισμό του συνολικού αποτυπώματος του χλοοτάπητα στο μισό.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: