Δευτέρα, 26 ΣεπτεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Mπαλτάκος: “Με Φασούλα στην ΕΟΚ ο Ολυμπιακός θα είναι πανίσχυρος”


Ο νομικός εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την υπόθεση των εκλογών της ΕΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis” για την υπόθεση των εκλογών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Εγώ σε αυτή την υπόθεση έκανα κύρια παρέμβαση εκ μέρους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Αυτοί που αντιδικούν με την πλευρά Βασιλακόπουλου νόμιζαν πως πρέπει να γίνουν εκλογές μέχρι τις 31/5 και επειδή το κράτος εμπόδισε τις εκλογές νόμιζαν πως η θητεία έχει λήξει.

Ο νόμος έχει κάποια κύρωση αν τον παραβείς. Εγώ είπα στο δικαστήριο πως έχετε έξι αιτήσεις για ορισμό νέας διοίκησης, αλλά δεν γίνεται αυτό γιατί δεν έληξε η θητεία της. Το ότι δεν έγιναν εκλογές δεν είναι ευθύνη του Βασιλακόπουλου, αλλά των λοιμοξιολόγων.

Ο νομοθέτης έπρεπε να προβλέψει τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν γίνουν οι εκλογές. Η πλευρά Φασούλα πρότεινε να γίνει νέα διοίκηση γιατί θεωρούσε πως έχει η λήξει η θητεία της πλευράς Βασιλακόπουλου. Το σωστό θα ήταν να αφήσουν να γίνουν οι εκλογές την Κυριακή.

Η συνέλευση δεν είναι μόνο εκλογών αλλά και απολογισμού, άρα δεν είναι εύκολο να γίνει ηλεκτρονικά. Κάποια σωματεία που πρόσκεινταν στην πλευρά Βασιλακόπουλου αποκλείστηκαν από την ηλεκτρονική διαδικασία.

Ο Βασιλακόπουλος δεν θα είναι στο μέλλον στην ΕΟΚ γιατί δεν μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές. Ο Παναθηναϊκός τηρεί τις παραδόσεις του και δεν μπορεί να ξεχνάει πως ήταν αθλητής και παράγοντας του Συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αφήσει έτσι εύκολα να κερδίσει ο Φασούλας, γιατί ο Ολυμπιακός θα ήταν παντοδύναμος».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: