Κυριακή, 4 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Σκέψεις για μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης για τον Βοτανικό προς τα τέλη Ιουνίου

Με βάση τα νεότερα δεδομένα η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον Βοτανικό πολύ δύσκολα θα διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου ακόμη και αν η ΚΥΑ που απαγορεύει εκλογοαπολογιστικές διαδικασίες άνω των 150 ατόμων (πραξικόπημα Αυγενάκη) δεν ανανεωθεί και προκύψει απελευθέρωση των διαδικασιών.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως παρατηρείται νέα καθυστέρηση στις διμερείς συμβάσεις του Ερασιτέχνη με τα υπόλοιπα συμβαλλόμενα μέρη της Διπλής Ανάπλασης.

Από τη στιγμή που οι συμβάσεις δεν είναι έτοιμες και γενικότερα υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από αυτές, είναι πολύ λογικό να μην είναι σε θέση κανείς από το ΔΣ του Ερασιτέχνη να πάει στη Γενική Συνέλευση στις 17 Ιουνίου και να ζητήσει από τα μέλη του Συλλόγου να ψηφίσουν είτε υπέρ είτε κατά της μετακόμισης στον Βοτανικό και το ταυτόχρονο γκρέμισμα της Λεωφόρου.

Έτσι οι σκέψεις που γίνονται οδηγούν στο συμπέρασμα πως η 17η Ιουνίου αποτελεί μια ημερομηνία που θα πρέπει να ξεχάσουμε και το τέλος του μήνα που μόλις μπήκε να γίνεται το νέο ορόσημο σε αυτό το πολύκροτο σίριαλ.

Υ.γ.: Αν οι συμβάσεις ήταν υπέρ του Συλλόγου, θα είχαμε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ εκτόξευσης. Από τη στιγμή που οι συμβάσεις καθυστερούν συνεχώς και ουσιαστικά κανείς δεν γνωρίζει τι συζητείται αυτή τη στιγμή και από ποιους τα μηνύματα δεν προμηνύονται θετικά για τον Παναθηναϊκό και τα συμφέροντα του.

7 Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: