Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

O Αυγενάκης συνεχίζει να προκαλεί με τραγελαφικές δηλώσεις

Ο υφυπουργός Ολυμπιακού, Λευτέρης Αυγενάκης συνεχίζει να προκαλεί την κοινή λογική με τις δημόσιες τοποθετήσεις του αμέσως μετά το πραξικοπηματικό μπλοκάρισμα των εκλογών της ΕΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός μαριονέτα:

«Η ισόβια διοίκηση του κ. Βασιλακόπουλου, πριν από την προσωρινή, αλλά και η προσωρινά διορισμένη, έχει μια ιδιοκτησιακή λογική για την ομοσπονδία. Έκανε και κάνει τα πάντα προκειμένου να διατηρηθεί το καθεστώς της κόντρα σε κανόνες και νόμους. Για να μη γίνουν εκλογές.

Ουδείς όμως είναι υπεράνω των νόμων. Με αβάσιμα προσχήματα ο κ. Βασιλακόπουλος απέρριψε την εναλλακτική λύση διενέργειας εκλογών με την ηλεκτρονική κάλπη «Ζευς», με την οποία διοργάνωσαν άψογα τις αρχαιρεσίες τους οι άλλες 47 ομοσπονδίες.

Κόπτεται δήθεν για τη Δημοκρατία και τη δια ζώσης παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων (συνάθροιση, δηλαδή, περισσοτέρων από 1.000 ανθρώπων), αλλά ουδέποτε ζήτησε, ως όφειλε, τέτοια άδεια και δεν κατέθεσε κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο. Γιατί; Διότι γνώριζε ότι δεν επιτρέπουν ακόμα οι λοιμωξιολόγοι τέτοιες μαζικές και πολύωρες συγκεντρώσεις.

Ενημερώσαμε, ως οφείλαμε, τις αρμόδιες αρχές για να πράξουν τα νόμιμα και να τελειώνουμε με την ανωμαλία. Δεν αξίζει στο μπάσκετ…

Κι επειδή ακούω και διαβάζω διάφορα, θέλω να σας πω ότι το ζήτημα δεν είναι “προσωπικό”, αλλά βαθιά θεσμικό και ουσιώδες».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: