Τετάρτη, 7 ΔεκεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Panatha USA: “Δημοσιογραφικοί κύκλοι σπιλώνουν τον Μάρκο Δρακωτό”

Mε ανακοίνωση του, ο σύνδεσμος φίλων Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη, Panatha USA, καταγγέλει δημοσιογραφικούς κύκλους, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να διαβάλουν τον Μάρκο Δρακωτό και την προσπάθεια του για εξαγορά της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής:

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

Το τελευταίο διάστημα, μετά και την εκδήλωση ενδιαφέροντος του κ. Μάρκου Δρακωτού για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γινόμαστε μάρτυρες μίας άνευ προηγουμένου προσπάθειας σπίλωσης της εικόνας του ομογενούς επιχειρηματία μέσω της διασποράς και αναπαραγωγής ψευδών δεδομένων που αφορούν στον ίδιο και τα μέλη της οικογενείας του.

Είναι προφανές ότι η πρωτοβουλία του κ. Δρακωτού τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα και τα ψεύδη αυτά εξυπηρετούν συμφέροντα συγκεκριμένων δημοσιογραφικών και μη κύκλων, που κινούνται με γνώμονα το ίδιον όφελος και όχι το καλό του Παναθηναϊκού μας. Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί η συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης ενός προσώπου εγνωσμένου κύρους, επειδή απλώς κατέθεσε το ειλικρινές ενδιαφέρον του για την ευημερία της ομάδας της καρδιάς
μας;

Ο κ. Δρακωτός έχει μια αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη, είναι εξέχων μέλος της ελληνικής Ομογένειας, ενεργό μέλος της ελληνικής κοινότητας και η αποτίμηση της οικονομικής του επιφάνειας σε σχέση με την πρόταση αγοράς της ΠΑΕ είναι αστείο να γίνεται από αδαείς. Η PANATHA USA θα στηρίξει κάθε σοβαρή και φερέγγυα προσπάθεια που στόχο έχει να επαναφέρει την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού στη θέση που της αξίζει!

Το Δ.Σ».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: