Κυριακή, 27 ΝοεμβρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Ο Αυγενάκης παίζει τα ρέστα του για τον Ολυμπιακό

Τις τελευταίες μέρες ο Λευτέρης Αυγενάκης κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να οδηγήσει σε νέα αναβολή τις εκλογές της ΕΟΚ.

Χθες (26/5) ζήτησε από εισαγγελέα και υπουργούς να παρέμβουν για το ζήτημα και να ακυρώσουν τις διαδικασίες εκλογής με φυσική παρουσία στην Λεωφόρο.

Ο υπουργός όμως αντιλαμβάνεται πως η προσπάθειά του συναντά διαρκώς εμπόδια και… απανωτές “σφαλιάρες”. Έτσι προσπαθεί να ρίξει την τελευταία του ζαριά.

Πιο συγκεκριμένα ο υφυπουργός αθλητισμού απαιτεί από την ΕΛ.ΑΣ να ακυρώσει τις εκλογές της Κυριακής (30/5) υπό τον φόβο… επεισοδίων,

Η πιθανή διασπορά του Covid-19 στον ρόλο του μεγαλύτερου κινδύνου για τις εκλογές της ΕΟΚ πάει περίπατο και τα πιθανά… επεισόδια βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο για τον υφυπουργό.

Βέβαια τα “καμώματα” του Αυγενάκη έχουν εξοργίσει τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα τη στιγμή που και ο ΕΟΔΥ τον «άδειασε» για το θέμα. Κερασάκι στην τούρτα μάλιστα υπήρξε η σημερινή ανακοίνωση εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: