Σάββατο, 28 ΙανουαρίουΚαλώς ήρθατε!!
Shadow

Μπακογιάννης μετά από καιρό: “Είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα για τον Βοτανικό”

Ο δήμαρχος Αθηναίων έδωσε συνέντευξη στο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη και μεταξύ άλλων μίλησε πολύ συνοπτικά για την υπόθεση του Βοτανικού επισημαίνοντας τα εξής:

“Προχωράει, είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να δημοπρατήσουμε το γήπεδο εντός του έτους. Τα βασιλικά είναι ξεχωριστό έργο για το οποίο ελπίζω να σας έχω καλά νέα σύντομα “.

Η δημοπράτηση του γηπέδου ήταν να γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Μετά πήγε για Σεπτέμβρη. Στη συνέχεια επανήλθε εντός του καλοκαιριού και τώρα πάει για εντός του έτους. Μπορεί και Χριστούγεννα δηλαδή….

3 Comments

  • ΠΑΟ29

    Mήπως θα πρέπει να αρχίσουν να πεφτούν μηνύσεις και αγωγές από μέλη του Α.Ο. σε site (τύπου sdna, sport-fm, panathinaikos24 κτλ.) που ΣΚΟΠΙΜΑ και με στόχο την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ του κόσμου αναγράφουν “γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό” ενώ στα έγγραφα αναφέρεται ως “δημοτικό γήπεδο”;

  • ΠΑΟ29

    LEOFOROS Ο TRUΕ STORY ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΡΤΑΣΙΚΟΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Οι υπόλοιποι,ΝΑ διαχειριΣΤΟΥΝ το με περίσσιο χιούμορ, γιατί τα αυτογκολ τους, θα ζωγραφίσουν το «ΟΧΙ» στις καλπες

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: